2668
2640

اونم اینه که من نامزد هم که بودم خانواده شوهرم همش میخواستن‌ من اونجا باشم یعنی تا میرفتم خونه بابام سریع زنگ میزدن چرا نمیای در حالیکه دوتا دخترای‌ خودش که نامزد بودن اصلاااا خونه خانواده شوهر نمی‌رفتن‌. الان هم همینطوره خونه هامون نزدیکه شوهرم باید هرشب ببینتشون‌ یا اونا بیان یا ما بریم به شوهرم گفتم تو مردی اما منی که زنم چی دخترا که بیشتر دلشون واسه خونوادشون‌ تنگ میشه من هفته ای دو هفته ای یبار میبینم در حد دو ساعت ی مقدار دورن ازم . شما بودید چیکار می‌کردید؟ نرمم گله میکنن حوصله ندارم

كم كم كمش كن 

كاري كه من كردم 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
براي اينكه قلب ني نيم تشكيل بشه و بارداري راحت و ني ني سالم دنيا بياد يه صلوات مهمونم كنين 🤗🤗🤗فرستادين بگيد منم براتون بفرستم 💚

یکی از دوستای من همینجوری بودن خانواده شوهرش

الان زندگیش جهنم میشه دوروز دیرتر بره

از همین اول نروبه گله کردنشون هم اهمیت نده

زمانی بچه دار میشم که به این نتیجه برسم:من به دنیا آمده ام؛مزه زندگی را چشیده ام و این قدر خوب است که ارزشِ تکثیر دارد🌱💫🤍__که شبِ شَراب، نَیرزَد به بامداد خُمار...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

کم ترش کن کم کم بگو من نمیتونم هرشب بیام حداقل یه شب درمیون بعد کم کم دوبار درهفته 

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
عزیزم شبا شام خودتونو بندازید اونجا .خودبخود رابطه ها کم‌میشه😅

اصلاااا اونجوری نیستن از خداشونه‌ ما بریم همیشه پیششون منم خوشم نمیاد مادرشوهرم خیلی کلاس میزاره جلو ما

بابا این یه حس خاص به شوهرم دارن نبیننش‌ دهن منو سرویس میکنن

خوب بعضی شبا بگو من کار دارم وتو نرو یابگو امشب دوتایی باهم باشیم فیلم ببینیم یه برنامه ای بریز واسه خودتون

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
رفتارشون باهات چطوره؟  اگر حال میکنی باهاشون و ارتباط باهاشون آزارت نمیده و دوست دارن چه اشکال ...

مادرشوهرم وقتی شوهرمو‌ میبینه خیییلی کلاس میزاره لباس جذب آرایش من بدم میاد دوسدارم مثل وقتایی ک شوهرم نیست رفتار کنه درکش نمیکنم 

دقیقا مشکل

من دوتا ساختمون فاصله دارم شوهر ۱۰ صبح میره سرکار اول میره اونجا یه سر میزنه

۳ برمیگرده خونه اول اونجا سر میزنه

۵ که میره سرکار دوباره میره اونجا

۱۰:۳۰ شبم که میاد خونه باز اول میره اونجا

من از زندگیم راضیم خداروشکر همسرم اقاس ولی این رفتارای مسخره اذیتم میکرد چقدرم جنگیدم سراین موضوع دیدم فایده نداره منم نهایت هفته ای یبار خونوادمو میبینم

میدونی از چی خیلی بدم میاد ازاینکه مادرش خونمون بودنی میگه که اره به پسرم گفتم امشب مهمون داری دیگه نیا اینجا خونه ما برو به مهمونات برس

یا اگ همسرم نره سریع زنگ میزنه نیومدی چرا

کاش یکی یه راه حل اساسی به من بده راحت شم😐

حالا ی خانواده شوهر خونگرم پیدا شده.عروس خانم نمی خواد....اگه آدم های خوبی ان سخت نگیر.فیس افاده نیا لطفاً....چون اونوقته ک همسرت ازت سرد میشه...فکر می‌کنه با خانوادش بدون دلیل مشکل داری....میتونی بعد ی مدت هرشب بکنی.ی شب در میون.دو شب در میون.هفته ای ی شب...ولی زمان می‌بره.نجنگ

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
2456
حالا ی خانواده شوهر خونگرم پیدا شده.عروس خانم نمی خواد....اگه آدم های خوبی ان سخت نگیر.فیس افاده نیا ...

مادرشوهرم جلو شوهرم خیلی لارج میشه اینشو‌ درک نمیکنم 

مادرشوهرم وقتی شوهرمو‌ میبینه خیییلی کلاس میزاره لباس جذب آرایش من بدم میاد دوسدارم مثل وقتایی ک شوه ...

الاهی...فکر می‌کنه پسرش دیگه دوسش نداره مثل قبل.میخواد خوشگل کنه.بیخیال اون پسرش ازدواج کرده حساس شده...شما هم جذب بپوش آرایش کن.

مادرشوهرم جلو شوهرم خیلی لارج میشه اینشو‌ درک نمیکنم 

میخواد بگه منم جوونم.تو مادر نیستی.پس درکش نمیکنی.بیخیال گفتم ی حسادت ریز داره....بیخیال باش...

2669