2581
2553
عنوان

خدا کنه شوهرم بمیره شاید منو دخترمم یکم از این زندگی لذت ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 72 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

چرا بعدازظهرهانمیری سرکار مثلا منشی یا رستورانی یا فروشگاهی عزیزم خیلی ها باهمین کارا زندگیشون رو سپ ...

عزیزم تو منطقه ای ک من هستم اینجور کارا نیست باید برم مرکز استان اونم اولا با بچه نمیشه دوما حقوقی ک میدن میشه کرایه ماشین برا رفت و امد

2603
وافعا حالم بدشد بخصوص که میگی پول داره ونمیگیره تقصیرخودته از اول بهش رو دادی و کوتاه اومدی برو شکای ...

شکایت کردم ولی هیچکس پشتم نبود. شکایت و دادگاه رفتن پول میخواد وکیل گرفتن پول میخواد حتی طلاهامم فروخته هیچی ندارم بابامم حمایت نکرد

وضعیت بدیه انشاالله اخلاقش درست شه  دلم کباب شد برا دخترت  پس خودش چی میخوره؟

خودش اصلاااااااا شکمو نیست. تخم مرغ نیمرو سیب زمینی. مرغ و گوشتم میخره مثلا ماهی یبار ک نهایت یه هفته مصرف میشه

توی یکی از تاپیکات گفتی به اندازه یه گاو نر غذا میخورم  پس اونایی که میخوری چیه؟

بالا هم گفتم اکثر وقتا خونه پدرم هستم و اینکه عزیزم غذا داریم تا غذا. مثلا من ۴ ساله عروسی کردم تا حالا نشده از بیرون غذا بگیریم. اکثر وعده هامون ساده و خاضری هست. مرغ و گوشت مثلا ماهی یبار میخره

بعضی با جوش زدن چاق میشن حالا شاید اسی یکم اغراق کرره ولی دروغ نگفته

ن عزیزم برای جوش زدن نیست من از همون اول چاق بودم و متاسفانه خیلی سخت لاغر میشم. ینی خونه این چاق نشدم ک بخواد بگه تو میخوری. از سن پایین اضافه وزن رو داشتم

2456
درکت میکنم چون شوهره منم اینطوریه خودش بیرون همه چی میخوره ولی برا ما میگه ندارم در حالی که خونه ماش ...

اینم خونه داره نیسان داره تازه میگه میخوام یه پرایدم بخرم ولی تا تو خونه یه وسیله ای تموم میشه جنگ راه میفته

محل سگش نده نه رابطه نه کار خونه ذلش کن همه جارو گند برداره نزار دستش بهت بخوره اومد برو با بچت یه گوشه بشین انقد سگ محلش کن یا خودش زوری طلاقتو بده یا خسته شه از جو خونه خرید کنه هر وقت خرید کرد باهاش خوب باش هر وقت نخرید این رفتارو باهاش داشته باش

باز خوبه پدرت نزدیکه میرین اونجا برا من دورن ازم

اره میرم اونجا پول تو جیبی میده بابام بهم مث مجردیم... ولی وقتی حرف طلاق زدم همون پول تو جیبی رو هم قطع کرد ک تحت فشار باشم جدا نشم

منم خیلی خستم 😔 خدا کنه شوهرم بمیره حداقل با بچم آرامش داشته باشم جونم به لبم رسیده از دستش 

🥲خدا مارو هم نجات میده. من ب این امید ک یه روز خودم شاغل شم زنده ام

2604