2581
2553

شوهر من یه مرد خسیس و عوضی هست. خونه داره ماشین داره سرمایه داره ولی برا خونه برا زن و. بچش خرج نمیکنهـیه هفتس تو خونه نه گوشت داریم نه مرغ داریم نه سیب زمینی داریم نه نون داریم ظهر ک میشه دوتابربری با چند تا تخم مرغ میخره میاره. اگر چیز خیلی واجبی نیاز داشته باشم پول توجیبی هایی ک بابام میده رو جمع میکنم میخرم. کل طلاهامو فروخت هیچی برام نذاشت بعد هر ماه میگه این ماه یع تیکه میخرم وقتی میگم پس چیشد دعوا راه میندازه دیروز هیچی نداشتیم واسه خوردن خودشم تا شب سر کاره پاشدیم رفتیم خونه بابام الانم از ۸:صبح ک دخترم بیدار شده هی میگه گرسنمه هیچی تو یخچال نییست یذره آب و آرد و تخم مرغ قاطی کرذم مث پنکیک پختم دادم بهش. چجوری من تحمل کنم؟ چجوری مرگشو نخوام؟؟ ما تو خونه گرسنه میمونیم خیلی هم اوضاع خراب باشه میریم خونه بابام میخوریم... یبارم قهر کردم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا بابام حمایتم نکرد دست از پا درازتر برداشتم. 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

پس پولشو خرج کجا می‌کنه مردی که برای زن و بچش خرج نکنه برای یکی دیگه خرج می‌کنه شماهم میتونی شکایت کنی وضعیتو بگی وظیفه پول تو جیبی بده بهت 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

مگه ادم با این چند تا تیکه سیر میشه؟؟؟ خورراکس میخواد غذا میخواد نه پول هست نه وسایل تا کی ب بابام رو بندازم. منتظر میمونیم ک اقا ظهر یا شب موقع اومدن اگه افتخار داد یه بیسکوییتی چیزی بخره برا بچه 

دخترت چند سالشه؟ واقعا وضعیت بدیه مرد خسیس ادمو پیر میکنه... نمی‌تونی بری سرکار ؟

دخترم ۳ سالشه. من دانشجوام هیچجا کار نمیدن ک... شهرستانم مغازه ای چیزی هم نیست ک بخوام برم فروشنده شم. البته دانشگاهم شهریه نداره وگرنه همونم نمیذاشت بخونم

دخترم ۳ سالشه. من دانشجوام هیچجا کار نمیدن ک... شهرستانم مغازه ای چیزی هم نیست ک بخوام برم فروشنده ش ...

عزیزم....از کسی حرف شنوی نداره؟ اگه خانواده اش خوبن زنگ بزن بهشون بگو خرید کنن برات پولشو از پسرشون بگیرن 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
پس پولشو خرج کجا می‌کنه مردی که برای زن و بچش خرج نکنه برای یکی دیگه خرج می‌کنه شماهم میتونی شکایت ک ...

شکایت کردم هیچکاری نتونستم بکنم بابامم پشتم بود. الان پول جمع کرده میگه میخوام یه ماشین دیگه بخرم ولی تا من میگم یه شامپو بخر دعوامون میشه میگه ندارم 

2456
عزیزم....از کسی حرف شنوی نداره؟ اگه خانواده اش خوبن زنگ بزن بهشون بگو خرید کنن برات پولشو از پسرشون ...

ن خانوادش وضعشون خوب نیست هر چی داشتن کردن ب اسم این اینم ازشون حرف شنوی نداره چیزی بگن دستشونو میگیره از خونه میندازه بیرون. فقطط خدا به این بچه رحم کنه

تو هم هر وعده ی غذایی برو خونه بابات تا ببینه تو اون خونه موندن ارزش نداره

انقدر سرکوفت میزنن ک گرسنه موندن رو ترجیه میدم... درسم تموم شه اگه بتونم برم سر کار حتی جدا هم نمیشم یه روز چمدونمو جمع میکنم میذارم و میرم 🥲

چه ادم ترسناکی...خدا بهتون کمک کنه...

خدا به بچم رحم کنه از منکه گذشته. بچه سالشه تا حالاجمعا ۳ دست لباس واسش نخریده. یا بابام میخره یاذهم خودم قسطی میخرم خرد خرد با مامانم میدیم پولشو

2664