شوهر من یه مرد خسیس و عوضی هست. خونه داره ماشین داره سرمایه داره ولی برا خونه برا زن و. بچش خرج نمیکنهـیه هفتس تو خونه نه گوشت داریم نه مرغ داریم نه سیب زمینی داریم نه نون داریم ظهر ک میشه دوتابربری با چند تا تخم مرغ میخره میاره. اگر چیز خیلی واجبی نیاز داشته باشم پول توجیبی هایی ک بابام میده رو جمع میکنم میخرم. کل طلاهامو فروخت هیچی برام نذاشت بعد هر ماه میگه این ماه یع تیکه میخرم وقتی میگم پس چیشد دعوا راه میندازه دیروز هیچی نداشتیم واسه خوردن خودشم تا شب سر کاره پاشدیم رفتیم خونه بابام الانم از ۸:صبح ک دخترم بیدار شده هی میگه گرسنمه هیچی تو یخچال نییست یذره آب و آرد و تخم مرغ قاطی کرذم مث پنکیک پختم دادم بهش. چجوری من تحمل کنم؟ چجوری مرگشو نخوام؟؟ ما تو خونه گرسنه میمونیم خیلی هم اوضاع خراب باشه میریم خونه بابام میخوریم... یبارم قهر کردم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا بابام حمایتم نکرد دست از پا درازتر برداشتم.
مگه ادم با این چند تا تیکه سیر میشه؟؟؟ خورراکس میخواد غذا میخواد نه پول هست نه وسایل تا کی ب بابام رو بندازم. منتظر میمونیم ک اقا ظهر یا شب موقع اومدن اگه افتخار داد یه بیسکوییتی چیزی بخره برا بچه
دخترم ۳ سالشه. من دانشجوام هیچجا کار نمیدن ک... شهرستانم مغازه ای چیزی هم نیست ک بخوام برم فروشنده شم. البته دانشگاهم شهریه نداره وگرنه همونم نمیذاشت بخونم
عزیزم....از کسی حرف شنوی نداره؟ اگه خانواده اش خوبن زنگ بزن بهشون بگو خرید کنن برات پولشو از پسرشون ...
ن خانوادش وضعشون خوب نیست هر چی داشتن کردن ب اسم این اینم ازشون حرف شنوی نداره چیزی بگن دستشونو میگیره از خونه میندازه بیرون. فقطط خدا به این بچه رحم کنه