2652
2553
عنوان

بچه هایی که سفید به دنیا میان

360 بازدید | 26 پست

رنگشون همونطور میمونه؟.من بچه های خودم کبود بودن بعد که زردی گرفتن ۴ ۵ ماه طول کشید سفید شدن.نوزادی که اول بدنیا میاد سرخو سفیده رنگش همونطور ثابته؟

بچه من سفید بود الان گندمیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

وای بچه من هم سیاه بود هم پر مو. انقد پیشونیش مو داشت اول ک دیدمش یه کوچولو ناراحت شدم اخه شوهرم بور چشم رنگی خودمم گندمی و کم مو😂🤦🏻‍♀️ ولی الان انقد سفید شده از شوهرمم پوستش روشن تره. موهاشم حسابی کم شده . عوض میشن بچها

تو اگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن‌ست من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است.💚🤍❤️ سرکلاژی هستم سوال داشتید در خدمتم.

من سفید سفید بودم بچگی

حتی تا 3، 4 سالگیم

الان گندمیم

دستم به بودنت نمیرسد! اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم :طوری دوستت می‌دارم،‌که هر شبانه‌روز بی‌آنکه ببینمت، بی‌آنکه ببوسمت، بی‌آنکه لمست کنم، بودنی‌ترین شخص جهانم شده‌ای ! ♡

سلام عزیزم من بالای لثم ابسه شده الان یه ماهه تامیک شمارو دیدم برا شوهرتون دارم میمیرم از ترس برامن به خاطر عصب کشی اینجوری شده هنوز عصب کشیمو کامل انجام ندادم ینی برامنم غدس؟😭😭😭😭

سلام عزیزم من بالای لثم ابسه شده الان یه ماهه تامیک شمارو دیدم برا شوهرتون دارم میمیرم از ترس برامن ...

سلام.نه عزیز چرا به دلت بد راه میدی.ولی حتما دکتر برو .ولی مطمئنم مال شما غده نیست.احتمالا کیست باشه

من وقتی به دنیا اومدم به گفته اطرافیان سرخ و سفید بودم الان همینطورم

امضات جالبه🤪🤪🤪🤪🤪🤪

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
2456

تیره دیدم سفید شد سفید دیدم ب مرور تیره شد. بچه کلا از رو رنگش وقتی نوزاده نمیشه قضاوت کرد

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
2655