2581
2640
عنوان

هرکسی بهم کمک کرد براش استخاره میگیرم بچه ها🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 58 پست
عزیزم شاد داری؟؟ ب غریبه هم پیام میدی؟؟ ی پیام کوچک میخام ب ی نفر بدی ایدیمو براش بفرستی:)

عزیرم من گوشیم آیفونه شاد ندارم

به کی میخوای پیام بدی؟چرا خودت نمیدی؟

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

اگه فامیل مشترک بینتونه بهش تورو معرفی کنه مزه دهنشو میفهمی

لطفا اگه استخاره بلدی برای منم بگیر

مینا اسممه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوست من لطف میکنی برای سلامتی کنجد توی دلم یه صلوات مهمونم کنی 😍🤍راستی رفیق، خدا بزرگتر از دردهای ماست..پس لبخند بزن😊🤍🌱

خب عزیزم اگه پیچ اینستایی چیزی ازش داری از اونجا یه جوری بهش بفهمپن دوسش داری جواب استوریاشو بده عکستو بزار تو پیچ دختر خانومی خدتو نشون بده جلوش همون چند باری هم ک میبینتت خیلی به خودت برس 

منم دعا میکنم ایشالا ازت خوشش بیاد بهم برسید

نیتمم اینه ک به مهدی پیام بدم یا زنگ بزنم خوبه یا نه🙂🙏❤️

من تو این چیزا اصلا نمیتونم نظر بدم چون پسرا رو نمیشناسم اما حالم خوب نیست وقتی برای بقیه گرفتید برای منم بگیرید بی زحمت 

با یه پسری چند روزی حرف میزدم دو روزی هست پیامامو سین میکنه جواب نمیده میخوام بدونم کس دیگه ای رو دوست داره:)؟💔حال روحیم خوب نیست حس میکنم بدجور وابسته شدم هر کی کامنتم رو دید برام صلوات بفرسته و دعا کنه بالاخره یکی نفسش گرمه شاید دعاش گرفت خدا یه نگاهی هم به من انداخت💔

خدایا،شکرت

بعضی وقتا دلم میخواد یهو بی خبر از همه دور بشم بزارم برم، تنها باشم، فکر کنم، ولی توی اون تنهاییام دلم میخواد تو باشی، اصن من هر کاری میکنم دلم میخواد تو ام باشی، کاش همیشه باشی!.️. به حوالی عشق که رسیدی ؛ دل دل نکن ! بگو 'دوستت دارم' ... این تنها بلای قشنگیست که  به سرت خواهد آمد ..   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ۳۰/۶/۱۴۰۲:)s             
خب عزیزم اگه پیچ اینستایی چیزی ازش داری از اونجا یه جوری بهش بفهمپن دوسش داری جواب استوریاشو بده عکس ...

چشم عزیزم ممنونم بابت دعای خوبت فردا برات میفرستم

عزیرم بخدا همه چراغا خاموشه فردا صبح میگم بهت

سلام برام گرفتی عزیزم

باران کمی آهسته‌تر، اینجا کسی در خانه نیست؛من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست!💔کاش زندگی از آخر به اول بود…پیر بدنیا می‌آمدیم…آنگاه در رخداد یک عشق جوان می‌شدیم…سپس کودکی معصوم می‌شدیم و درنیمه شبی با نوازش‌های مادر آرام می‌مردیم…!
2456

میشه منوام بگیری واس کنکورم ؟

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

هرجا دیدیش فقط نگاهش کن ببین واکنشش چیه .میشه واسه منم یه استخاره بگیری 🙏

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏خدایا هرکی دلش بچه میخوادزود زود دامنشو سبز کن 🙏خدایا کمک کن بچه منم سالم باشه و سلامت بدنیا بیاد همه چیزو سپردم به خودت 🙏🙏❤️❤️
2664