یه پسری توی فامیلمون هست یعنی فامیل خیلی دور و شاید سالی دوبار اونم توی مراسما ببینمش ولی خیلی خوشم میاد ازش خیلی زیاد باید از کجا متوجه بشم اونم از من خوشش میاد؟توروخدا راهنماییم کنید که اشتباهی مرتکب نشم🫂😞
به نیت اینکه چرا خدا اینجور سرم اورد .چرا اومدم همچین جایی مصلحتم در چی بود
برای اون اقا پسرم اگر بخوادت خودش اقدام میکنه تو ما پیش نزار.بخدا صلاحتو میخام که میگم
باران کمی آهستهتر، اینجا کسی در خانه نیست؛من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست!💔کاش زندگی از آخر به اول بود…پیر بدنیا میآمدیم…آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم…سپس کودکی معصوم میشدیم و درنیمه شبی با نوازشهای مادر آرام میمردیم…!
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
باران کمی آهستهتر، اینجا کسی در خانه نیست؛من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست!💔کاش زندگی از آخر به اول بود…پیر بدنیا میآمدیم…آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم…سپس کودکی معصوم میشدیم و درنیمه شبی با نوازشهای مادر آرام میمردیم…!
غیر مستقیم از یک فامیلی مطمئن بخواه نظرش و بهش بگه . اصلا هم نگه از طرف توعه. یا بپرسه قصد ازدواج ند ...
عزیرم خب تو استخاره نشون نمیده که اون خوشش میاد از من فقط استخاره آره و نه رو نشون میده بعدش واقعا آدمی نیست که باهاش راحت باشم همچین چیزی ازش بخوام چیکار کنممم؟