2668
2640

یه پسری توی فامیلمون هست یعنی فامیل خیلی دور و شاید سالی دوبار اونم توی مراسما ببینمش ولی خیلی خوشم میاد ازش خیلی زیاد باید از کجا متوجه بشم اونم از من خوشش میاد؟توروخدا راهنماییم کنید که اشتباهی مرتکب نشم🫂😞

نیت بزارین فردا صبح با عکس برا همه ارسال میکنم

به نیت اینکه چرا خدا اینجور سرم اورد .چرا اومدم همچین جایی مصلحتم در چی بود

برای اون اقا پسرم اگر بخوادت خودش اقدام میکنه تو ما پیش نزار.بخدا صلاحتو میخام که میگم 

باران کمی آهسته‌تر، اینجا کسی در خانه نیست؛من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست!💔کاش زندگی از آخر به اول بود…پیر بدنیا می‌آمدیم…آنگاه در رخداد یک عشق جوان می‌شدیم…سپس کودکی معصوم می‌شدیم و درنیمه شبی با نوازش‌های مادر آرام می‌مردیم…!

خوب به خودتم استخاره بگیر ببین خوب در میاد یا نه

شاید خودت بتونی بهتر به خودت کمک کنی

ولی هرچی که هست هیچ وقت مستقیم خودت نگو دوستش داری

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

غیر مستقیم از یک فامیلی مطمئن بخواه نظرش و بهش بگه . اصلا هم نگه از طرف توعه. یا بپرسه قصد ازدواج نداره مثلا چنین چیزی. شاید بگه

راستی خب استخاره بلدی میتونی توقرآن ببینی نظرش چیه درموردت

حالا نمیشه برای منو امشب بگیری؟؟؟

باران کمی آهسته‌تر، اینجا کسی در خانه نیست؛من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست!💔کاش زندگی از آخر به اول بود…پیر بدنیا می‌آمدیم…آنگاه در رخداد یک عشق جوان می‌شدیم…سپس کودکی معصوم می‌شدیم و درنیمه شبی با نوازش‌های مادر آرام می‌مردیم…!
غیر مستقیم از یک فامیلی مطمئن بخواه نظرش و بهش بگه . اصلا هم نگه از طرف توعه. یا بپرسه قصد ازدواج ند ...

عزیرم خب تو استخاره نشون نمیده که اون خوشش میاد از من فقط استخاره آره و نه رو نشون میده بعدش واقعا آدمی نیست که باهاش راحت باشم همچین چیزی ازش بخوام چیکار کنممم؟

عز رفتاراش اینکه مثلن بیاد دمپرت ب هربهونه ای بخاد باهات بحرفه یا مثلن شوخی اینا کنه باهات ...

فقط میبینم که گاهی بهم نگاه می‌کنه وقتی حواسم نیست و اصلا نمی‌تونیم کنار هم باشی که بخواد بهم نزدیک بشه

2456
عزیرم بخدا همه چراغا خاموشه فردا صبح میگم بهت

باشه منتظرم💔

2669