2581
2640

اکثرا خانما تو نی نی سایت منو میشناسن،وندماه پیش دوسه روز تو پربازدیدا بود تاپیک خونم بخاطر دکور متفاوتم خیلی استقبال شد ازش💜🌷

اروز یه اتفاقی افتاد یهو دلم گرفت گفتم بیام بزارم سرگذشت زندگیمو از کجا شروع شد و الان چیکار کردم که الان درارامش و عشق دارم زندگی میکنم 

لایک کنید کامنت بزارید تا بگم خیلی زمان برد تا تایپ کردم دوروز سردرد چشم درد شدید داشتم بحال مردن افتادم بخاطر تایپ کردنش ارزش داره خوندنش😘🤗

عشق🎶یعنی این حالت چشات🎵دلی که میمیره برات🎼دلی که بغیرتوکسیو نمیخواد🎶عشق یعنی دیوونه ی توام یعنی نگاه تو بمن 🎵.منی که بدجوری عاشق توشدم ..🎵/Amir.farjam/🎤🎙️آرامش زندگیمو مدیون عشقم هستم 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹اینجا 👌به عشق اعتقاد پیدا میکنی..♥️🌸سرگذشت پرفرازو نشیب من عکسامون ♥️🌸

لایکم کنین

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.رفیقام بهم درخواست دوستی بدین.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف خودمم جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۸۵نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد ((هیییی_زندگی_۲)) که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1506385 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)نمیام دیگه سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹❌دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیدا.دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو😂🍌🤍  

یه ظهر تابستون توی شهریور ماه از کلاس زبان اومدم وباتمام خستگیم  رفتم تو اتاقم پردرو کنارکشیدم ، افتاب گرم و زیبای اخرای تابستون پهن شد توی اتاقم ، بعداز عوض کردن لباسام بی حوصله دراز کشیدم کف زمین و  کشو گوشیه،( گوشی کشویی سونی ک  قبلاها بود)  قشنگمو بالا پایین میکردم و نورصفحه بغلش تغییر میکرد بی حوصله بودم خیلی حالم گرفته بود دلم میخواست برم بیرون بلکه دلم واشه توهمین حین 

عمه ی کوچیکم (نازنین )ک( ۵سال باهام اختلاف سن داره و خ باهم صمیمی هستیم  ) از دانشگاه تازه اومده بود یهو دراتاقمو باز کرد :

سلام عشقم ...

وای من از ذوق پریدم ازجام نفهمیدم چطور ولو شدم توی بغلش و بوسیدمش انگار دنیاروبهم داده بودن بااومدنش اومد و نشستیم وبعداز حدود ۲ساعتی صحبت و درد دل تصمیم گرفتیم بریم بیرون یه دوری بزنیم و گوشی نازنین که صفحش خراب شده بودو عوض کنیم منم گفتم میخوام یه خط جدید بخرم این خط خیلی مزاحم تلفنی داره ...اماده ی رفتن شدیم ..

عشق🎶یعنی این حالت چشات🎵دلی که میمیره برات🎼دلی که بغیرتوکسیو نمیخواد🎶عشق یعنی دیوونه ی توام یعنی نگاه تو بمن 🎵.منی که بدجوری عاشق توشدم ..🎵/Amir.farjam/🎤🎙️آرامش زندگیمو مدیون عشقم هستم 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹اینجا 👌به عشق اعتقاد پیدا میکنی..♥️🌸سرگذشت پرفرازو نشیب من عکسامون ♥️🌸

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603

نازنین گفت بریم سمت فخر اباد (یکی از خیابان های معروف موبایل فروشی  شهر ما)اونجا یکی از فامیل های دخترای خوابگاه هست که تو موبایل فروشی کار میکنه و مطمنه  قطعات گوشی باکیفیت میندازه فیک نیست اصله کاراش گولم نمیزنه( ال سی دی  گوشی من هم ماه قبلش سوخته بود و یه جنس خیلی مزخرف روش انداخته بودن اونم میترسید دارو ندارش همین گوشی بود اخه) بمن گفت  توهم هم همونجا خط بخر منم لبخندی از رضایت روی لبهام نقش بست ...

اماده شدم مانتوی سفید و مقنعه ی مشکی کمی ضد افتاب زدم کمی هم برق لب صورتی به لبام زدم ،یمقدار ریمل هم به مژه هام کشیدم یه مدادچشم  سبز یشمی هم داشتم پشت چشمم خیلی نازک یه خط چشم کشیدم بااین ارایش ملیح    بیشتر از همیشه پوست سفیدم  میدرخشید نازنین که درحال صدا زدنم از طبقه ی پایین بود (خونمون دوبلکس بود)تا منو دید  گفت الهی فدات بشم ابجی چقدر مانتوی سفید بهت میاد 😍با ناز و اداچرخی خوردم و گفتم اماده ام تا دل همرو ببرم😁🌷

خندیدو گفت بی جا بی جا تو باید فقط درس بخونی عشق من دل بردن پیش کشت !!...

راه افتادیم بسمت فخر اباد کل مسیرو درحال صحبت کردن بودیم میگفتیمو میخندیدیم توی مسیر بستنیم خریدیمو چقدر کیف میداد تواون گرما و منی که کنار عمم که کدقیقا مثل خواهر نداستم بود قدم بزنیم درددل کنیمو بستنی بخوریم🌸❤️

کم کم رسیدیم به مغازه ای که ادرسشو دادن به نازنین  تابلوو اسم مغازرو تطابق دادیم یکی بود   نازنین بشکنی زد و گفت ایووول خوپشه بزن بریم داخل الهی ب امید خودت ..

پاشو گذاشت توی مغازه منم پشت سرش درهمین حین   گوشی من زنگ خورد !مزاحم تلفنیام اینجاهم  دست از سرم برنمیداشتن ... 🥲

من سرجام  ایستادم و جواب دادم ...

الو...الووو.

هرچی گفتم الو فقط فوت میکرد،با خشم کشوی گوشیمو پایین زدم و زیر لب غرغرکنان و اخمو بسمت در مغازه راهی شدم  اون زمان چیزی ب اسم لیست سیاه رو بلد نبودم 😁

وارد مغازه شدم نسیمی معطر روی چهرم پخش شد...

باد خنک اسپیلت و بوی عطر خنک و تند مغازه دار بدجور با روح و احساس ادم بازی میکرد ...

یه طرف نازنینو دیدم ایستاده بودو مشغول پرکردن یه پیش فاکتورو نوشتن توضیحات مشکلات  گوشیش  بود و سمت دیگه پشت میز یه پسر خوش چهره و جذاب رو دیدم با یه استایل شیک و امروزی (جین پاره پاره،تیشرت بادمجونی  و کفش ال استار ابی )نگاهم میخ شد به چشماش چقدر چشماش زیبا بود،مژه های فر و بلندش زیباییشو دوچندان کرده بود  🥺 اب دهنمو قورت دادم بزور  خدایا دستام یخ زدن نمیتونم حرفی بزنم محو تماشاش بودم بوی عطر ،خنکی فضای داخل ک مثل بهشت بود،چهره ی ملایم اون پسر چقدر بدلم نشست ...

نازنین گفت سپیده!؟

بادستاش نیشگونم گرفت دختر باتوهستم...الو..

سریع دستپاچه برگشتم بسمت نازنین

بله ؟ببخشید گوشیم زنگ خورد گیج اونم هنوز...

لبخندی زورکی روی لب زد و گفت دختر خوب سلام بلد نیستیشما؟

رومو برگردوندم سمت فروشنده و گفتم بله ببخشید حواسم پرت شد ‌..سلام ..

نگاه اون پسر هم گره خورده بمن و من بیشتر هول شده بودم 

گفت سلام از ماست خانوم خوش امدید مغازه ی خودتونه درخدمتتونم ...

نازین گفت ایشون  اقا محمد هستن همون فامیل نزدیک لیلا دوستم ...

صورتم گل انداخته بود لپام سرخ شدن نمیدونم چطور اون لحظرو توصیف کنم انگار قلبم ایستاده بود انگار زمان و ثانیه ها محو تماشای اون لحظه ی شور انگیز. عشق شده بودن من دختری بودم که از تعریف تمجید زیادی فامیل و دوست اشنا بخاطر زیبایی ظاهریم مغرور شده بودم خودمو میگرفتم باهرکسی حتی هم صحبت نمیشدم  و ایمان داشتم به قوی بودن احساسم منتظر شاهزاده با اسب سفید بودم همیشه 😑

ولی چرخ روزگار جوری چرخید برام که تو سن کم تویه چشم برهم زدن  با یک نگاه عاشق شدم ...دل دادم و  نفهمیدم چطور ولی قطعا اون لرزیدن دل خود عشق بود ...

بله من دریک نگاه عاشق شدم ...اخه چرا 🥲💔

.صدام میلرزید سلامی کردم 

باصدایی زیبا و اروم و شمرده گفت مثل اینکه عمتون گفتن خط ایرانسل میخوایید درسته؟

سری تکون دادم به نشانه ی مثبت  و هم چنان نگاهو چشمام گره خورده بود به چشمای زیباش
گفتم بله ممنون میشم ..
یه لیست از شماره های ایرانسل داد دستم و لبخند قشنگی زد وگفت
 میتونید انتخاب کنید بین اینا بقدری زیاد هستن که هرشماره ای مدنظرتون باشه پیدامیشه توش ...
وای صدای تپش های قلبمو میشنیدم دستام میلرزید باز و لبخند روی لبم اب دهنمو بزور دادم پایین 🥲
کلی شماره بود من تمرکز نداشتم نمیدونستم چی بسرخودمو دلم اومده نمیخواستم ظاهرم لوبده که ته اعماق وجودم چطور با دیدنش به لرزش افتادهه، سریع کلماتو جمع کردم اومد توی ذهنم که بهش بگم لطفا خودتون یه شماره ی  خوب و رند بهم پیشنهاد بدید خیلی زیادن گیج شدم...
با لبخندی زیبا درسکوت لیستو گرفت ازم بعداز چند دقیقه بالاپایین کردن شماره ها یه  شماره بهم نشون داد
 گفت: این عالیه !این شماره رو خودمم ازش برداشتم فقط دورقم اخرش بااین خطه متفاوته فکر کنم عالی باشه ...
متوجه نشدم اونجا چی میگفت و من چی میشنیدم شاید واقعا مسخره بنظربیاد ولی من حالم دست خودم نبود صدای اون پسر بقدری اروم و زیبا بود و محو چشماش بودم که یجاهایی متوجه نمیشدم چی میگه داشت روش فعال کردن خطو بهم اموزش میداد فقط میگفتم بله درسته ...
 رفت پشت سیستم کامپیوتر   تا کارای ثبت سیم کارتو انجام بده  یه مقدار زمان برد و من فقط میخواستم سریع تر تموم شه که بزنم بیرون از اون فضای سنگین و قلبی ک صداش ازارم میداد و صورتی که تا چند دقیقه ی دیگه هرچه درون دلم بودو لو میداد...

کارمون تمام شد وبعد از یه گشت گذار توی بازار به  سمت خونه حرکت کردیم نازنین دعوتم کرد بصرف شام ،شامم خوردیمو راهی خونه شدیم من هم چنان ساکت بودمو کم تر حرف میزدم  نمیدونستم چی بسر دلم و نگاهم اومده ...

نازنین نگاهی بهم کردو گفت دختر چته😁پسره خ جذاب بود لعنتی خیلی شیک بود خداااا نکنه عاشق شدی🤣...

با غرور سرمو بالاگرفتم و گفتم نه عزیزم عشق چیه 😰...

دوهفته ای گذشت و من حالم اصلا نرمال نبود مثل دیوونه ها مدام فکر و خیال مهمان تنهایی هام بود اون نگاه اون چشمها لحظه ای از ذهنم بیرون نمیرفت خدایا من چم شده نکنه عاشق شدم اخه مگه میشه ؟با یک نگاه بکسی که نه میشناسیش نه تابحال دیداری داشتی باهاش عاشق بشی؟ این چطور عشقیه خدا یا لطفا با عشق امتحانم نکن خدا من سنی ندارم که از الان درگیر عشق بشم خدا لطفا منو نگات بده از این فکر و ذهن اشفته خلاصم کن ...

توی مدرسه توی خونه بیرون بازار هرجا میرفتم ذهنم جای دیگه ای بوددلم نمیخواست حتی غذا بخورم  کم کم عصبی میشدم بخودم میگفتم دختر اخه ی نگاه بود چقدر سسته دلت با یه نگاه دوهفتس زندگی نزاشتی برای خودت اصلا اون کی بود ؟تو کی هستی؟اون تورو یادشه؟یه مشتری بودی که ردت کرد رفتی ،عاشق شدی تو یه نگاه؟ملت عاشق رفتارو شخصیت ادما بعداز چندوقت دوستی میشن تو ندیده نشناخته دل دادی ؟بابا بی خیال فکر و خیال مدام خوره ی ذهنم شده بود ،عشق یه طرفه!عاشق کسی  شدم ک تنها راه ارتباط برقرارکردن باهاش فقط رفتن درمغازشه🥺😣 

یشب دراوج تنهاییم ساعت حدودا  ۹ونیم شب عاجز شده بودم از این فکر خیال باطل و پوچ تصمیم گرفتم خودمو سرگرم کنم ترم جدید  زبانکده دوهفته دیگه شروع میشد ولی برای رهایی خودم کتاب های زبان انگلیسی دیکشنری همرو باز کردم شروع کردم به مرور درسهای گذشته  درسم عالی بود زبانم عالی تر از همه !

توی همین حین گوشیم زنگ خورد، نگاهم به صفحهگوشی گره خورد 🥲خدای من شماره ی ناشناس شماره ی خودم فقط دورقم اخرش متفاوت بود😣...

اول فکر کردم اینم مزاحمه اخه اون دهه یادمه معمولا مزاحم تلفنیا دوتا شماره پس و پیش میگرفتن و اذیت میکردن ملتو 

نازنین گفت بریم سمت فخر اباد (یکی از خیابان های معروف موبایل فروشی  شهر ما)اونجا یکی از فامیل ه ...

چقد شبیه رمانای م مودب پور تعریف کردی اسی😂💚

مرسی استارتر ک مرتب میزاری

عمر شد حرام ، باختم تمام/ آبرو و نام در قمارِ دل/ بعد از این ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر ، زیر بارِ دل/         طرفداران کودک همسری ، مادران پسر دوست ، افرادی که از کلمه دهاتی به عنوان توهین استفاده میکنند ، موافقان تنبیه بدنی ، متعصب ها ، من را ریپلی نکنند ، من برای اعصاب و روان خود ارزش قائلم و از احمق ها دوری میکنم🤢

با اینکه ساعت ۱۰شب بود یه حسی ته دلم مجبورم کرد جواب بدم ...

الو...

صدایی خیلی ملایم و متین از پست خط شروع به صحبت کرد..

+سلام خانم حسینی...

+ببخشید بد موقع تماس گرفتم باهاتون 

خدای من همون صدا !همون لحن قلبم شروع ب تپیدن کرد باورم نمیشد اشک تو چشام حلقه زد ته دلم گفتم خدا یا چطور ممکنه خدا چیکار کردی تو بامنو دلم 😔

خیلی سریع خودمو جمع کردم انگار ن انگار دوهفتس قلبم و چشام دارن خودشونو میکشن از انتظار ...

سلامی کردم:

الکی گفتم بفرمایید ولی ببخشید بجا نمیارم شما...

گفت زارع هستم  محمد....

واقعیت قصد نداشتم مزاحمتون بشم ولی هرچی باخودم کلنجار رفتم نتونستم تحمل کنم بیشتراز این که حتی صبح بشه تصمیم گرفتم زنگ بزنم باهاتون درمورد موضوعی صحبت کنم ...

با صدایی لرزون حرف می زدم گفتم خواهش میکنم بفرمایید اتفاقی افتاده؟....

بدون مقدمه گفت بی پروا و بی حاشیه میرم سر اصل مطلب واقعیت از روزی که دیدمتون  چهرتون خیلی بدلم نشسته دختر بسیار محترمی بنظر میایید قصدم و نیتم خیره امیدوارم برداشت سو و بدی ازحرفام نکنید  دلم میخواد اگر موافق  باشید باهم بیشتر اشنا بشیم دوتا دوست باشیم درکنارهم ببخشید اینقدر سریع رفتم سر اصل مطلب ولی واقعا هم  از ته دلم اینو از شما میخوام هم عقلم میگه کار درستی انجام میدم ..خدارو چه دیدی شاید که تفاهم داشته باشیم توی مساعل شخصیتی و تونستیم  برای زندگی ایندمون برنامه بریزم درکنارهم ...

چقد شبیه رمانای م مودب پور تعریف کردی اسی😂💚 مرسی استارتر ک مرتب میزاری

رمانشم نوشتم اخه🤣

خدایا چی میشندیم؟

من عاشق شده بودم ناخواسته ...و خود خداهم همه ی راه هارو جلوم پهن میکرد ..

من روزهای زیادی پشت اون در بسته درخلوت تنهایی خودم باخودم جنگیده بودم ،  فکرش نگاهش از سرم بره بیرون ولی نرفت من واقعا دل داده بودم چه دل دادنی؟!اینقدر یهویی اخه؟هرگز فکر نمیکردم اینجور عاشق شم توی ۱۵سالگی...

ماتو مبهوت گفتم واقعیت شوکه شدم و الان نمیتونم نه حرفی بزنم ن جوابی بدم بشما ته دلم هزارربارررر داشتنشو ارزو کردم ولی...

خ جدی گفتم  فردا باهم صحبت میکنیم الان اصلا شرایط حرف زدن ندارم دیر وقتم هست دستام میلرزیدن دلم میخواست اون مکالمه سریع ترتموم بشه...

اونم گفت باشه فکراتونو بکنید من فردا منتظر خبرتونم لطفا ناامیدم نکنید خواهش میکنم ...شما اولین دختری نیستید که من میبینم ولی اولین کسی هستید که دلم برای بودن کنارش لرزید ...

من از خدا خواسته روی ابرها بودم فقط پر پرواز نداشتم ..

شب تا صبح پلک روی هم نزاشتم مدام صداش حرفاش توی گوشم میپیچید و همین کافی بود برای ثابت شدن عشقی ک یهویی بدلم نشست ...

صبح شد برایصحبت کردن باهاش اماده بودم صدبار کلمه هارو بالاو پایین کردم تا تونستم به یه جواب درست برسم
زنگ زد ...
با کلی ذوق و دلهره جواب مثبتو دادم ...
استارت دوستی ما زده شد ۲۹شهریور ۱۳۸۹...پایان تابستان زیبا و اغاز بهار عشق من اون روز بود...
اون روزها درباره ی خیلی از مساعل زندگیمون صحبت میکردیم محمد یه پسر امروزی با افکار امروزی بود در یه خانواده ی مذهبی و با ایمان ...تیپ و قیافه ی امروزیش ولی متفاوت از خانوادش بود ...
با اینکه فقط دوسال و نیم حدودا  اختلاف سنی بامن داشت ولی خیلی پخته تراز سنش حرف میزد و رفتار میکرد
قرارگذاشتیم تمام قرارهامون درمکان عمومی باشه و خیلی بهم زنگ نزنیم درحد دوتا دوست اجتماعی بمونیم تا همدیگرو کامل بشناسیم که اگر تفاهم نداشتیم  الکی دلبسته نشیم شاید بدرد هم نخوریم اصلا..
ولی من دلمو داده بودم دیگه..دلم میخواست تا ابد درکنارش بمونم و زندگی کنم ،ولی محمد قوانین خودشو داشت !...
هفته ای دوبار از راه کانون زبان همدیگرو میدیدیم همونجور ک خودش میخواست تویه مکان عمومی قرارمیزاشتیم روز بروز من دلبسته تر میشدم و محمد هم کم کم   علاقه مند تر تفاهم زیاد داشتیم اختلافامون خیلی کم بود  حدودا۱سالو خورده ای گذشت از اشناییمون تو این مدت حسابی باهم اشناشده بودیم خیلی طول کشید ولی رابطمون گرم ترشد قرارمون بیشتر شد علاوه بر کانون روزهایی که با دختر عموم (ارزو جان)بیرون میرفتیمم قرار میزاشتیم و تویه تایم کوتاه همدیگرو میدیدیم ..تماس تلفنیامون بیشتر شده بود محمد از دوستاش فاصله گرفته بود از تمام کسایی ک توی زندگیش بودن دخترایجوواجوری که هرسری یکیشون سرراهش باز قرارمیگرفت ..ولی  الان مخاطب خاصش فقط من بودم و من ...

2456

توی گوشیش اسم تنها مخاطب دخترفقط من بودم که همیشه به اسم عشقم زندگیم فرشتم سیو بودم ❤️

محمد از تمام دخترای دور برش دل کنده بود و تمام زندگیش فقط من بودمو من و تا اینجای داستان حتی دستمون هم به دست هم نخورده بود ...و قرارامون فقط همون مکان عمومی بود که از اول قرارگذاشتیم باهم دیگه نمیتونستیم زنگ زدنامونو کنترل کنیم من مدرسه میرفتم و تا وقتی برمیگشتم کلی تماس و پیام ازش روی گوشیم بود تمام پیام هاش قلبمو میلرزوند پراز احساس زیباو پاک عشق بود عشق من یه عشق صادق بود واقعی بی ریا بی هیچ گناهی محمد بقدری عاشق من، یه دختر مغروری که دل داد با یک نگاه  شده بود که لحظه ای تحمل نشنیدن صدامو نداشت من با تمام غرورم دختر ساده ای بودم اهل عشوه و ناز و لوندی نبودم بلد نبودم یعنی ..

محمدمنو با همین اخلاقام باهمین سادگیم باهمین دل پاک دوست داشت ..

ماه محرم شد و ۱۰روز کانون زبان تعطیل بود 

کامنت بزارید بره صفحه های بعد برا عکس

۱۰

دیگه نمیتونستیم همدیگرو ببینیم دلمون داشت برای دیدن هم میترکید از غم من بخاطر شرایط سخت گیری خانوادم نمیتونستم تنها بیرون برم ببینمش جز کانون زبان نمیتونستیم بیرون بریم و کنارهم باشیم اونم خیلی کوتاه ...

شب تاسوعا بود دعوت بودیم خونه ی خالم اون شب از همیشه غمگیم تر بودم دوهفته بود ندیده بودیم همدیگرو   حتی شام نذریم نتونستم بخورم  محمد زنگ زد برداشتم ..ولی هیچی نگفتم فقط اشک میریختم از شدت دلتنگی و ندیدنش

بغض گلوشو گرفته بود ،گفت:الهی قربونت بشم فرشتم باورت نمیشه ولی الان ب زبون میارم اینو بخدا قسم عاشقت شدم ...🥲❤️نمیتونم دیگه یک روز نبودنتو نشنیدن صدای خشگلتو تحمل کنم...

حرف بزن چرا ساکتی دارم از دوریت میمیرم حداقل تو با سکوتت بدترم نکن ...

صدای بغصشو ک شنیدم ته دلم خالی شد محمد عشق اولو اخر من برای اولین بار توی عمرش بمن گفت عاشقم شده 😔ته دلم فقط خدارو شکر میکردم خدا خودش این عشقو تو دلم گذاشت خودش خواست من با محمد اشنابشم الان اون عاشقم شده و بزبون اورد ...

اشکامو پاک کردم و گفتم ...

محمد ...

جانم فرشتم ...

من هم عاشقتم ...از همون روز اولی ک دیدمت عاشقت شدم ،تابحال بهت نگفته بودم ب احترام حرفی که خودت زدی و گفتی فعلا فقط اشنا بشیم ...

من دوهفته از شدت بغض چپیده بودم تو اتاقم و از خدا بابت دلی ک تویک نگاه بهت دادم گله میکردم ..خدا خواست من بیام اونجا و تورو ببینم ،میدونستم دوستم داری ولی درحد دوتا دوست الان که گفتی عاسقم شدی نمیدونم چیکار کنم دلم دستم صدام داره میلرزه ...

من خوششانسم ک عاشق پسری شدم که تا الان دستش هم بدستم نخورده ،تو بقدری باشعور با درک بودی که تا ااحساساتت بخودت ثابت نشد حتی دلت نیومد دستمو بگیری...

محمد فقط اشک میریخت ...

گفت فرشتم تو فکر کردی کم دختر توی زندگی من بودن ؟اونا نمیتونستن قلب منو داشته باشن چون مثل تو نبودن ،من دلم نیومد حتی یک بار دستم بدستت بخوره میگفتم خدایا این دختر پاکه اگر عاشقش شدم جوری که بتونم باهاش ادامه ی زندگی و خانواده ایندمو بسازم اون روز از ذوق و عسق تو بغلم میگیرمش و فقط چشماشو میبوسم چشمای تو دنیای منه عزیزم ...

نتونستم حرف بزنم دیگع دختر خالم اومد تو اتاق فهمید حال دلمو از ظاهرم و چشام خوند گفت محمد بود ؟؟با لبخند و گریه براش گفتم چی شد ...اون سب بهترین شب عمرم بود ...

زندگی هم چنان درحال گذر بود و عشق منو از پا دراورده بود و محمدم حالش بدتر از من ...

۱۱

دوهفته بیشتر شد از اخرین روزی ک ندیدمش مدام درحال اشک ریختن بودم قلبم اروم قرار نداشت اصلا ،هروقت مامانم میومد تو اتاقم چشمای گریونمو میدید کم کم شک کرده بود یشب که کسی خونه نبود اومد کنارم و کلی باهام صحبت کرد و گفت اگر کسی توی زندگیته بمن بگو من مادرتم محرم اسرارم ..دلم نمیخواست بگم چون مادرم خ دهن لق بود افکار مذهبیش هرگز چنین چیزیو نمیتونست هضم کنه ک دخترم با پسری درارتباطه !قطعا برای سو استفادست کسی نمیدونست محمد منو فقط برای خودم میخواست ...

منم پربودم از تنهایی پراز دلتنگی پناهم رو توی اغوش مادرم دیدم اشک ریختم سادگی کردم و  براش تعریف میکردم اونم سرشو فقط انداخته بود پایین ما خانواده ی سخت گیری داشتیم بچه ها هرلباسی هر ارایشی هرجایی نمیتونسیم بپوشیم وداشته باشم و  بریم مادرم سکوت کرده بود و اخماش توی هم بود میدونستم این ظاهرش کار دستم میده چون خبر از دلش میداد ...

خیلی جدی گفت شمارشو بده ...

منم نفهمیدم چرا ولی شمارشو گرفتم و یک ساعت رفت تو حیاط و با محمد حرف زد فقط میشنیدم که میگه دختر من بچست شماهم سنی نداری پدرش اگ بفهمه دنیارو اخر میکنه .و....

2604