2410
2553
والا باید یا متخصص طب سنتی باشه یا دوره هاش رو دیده باشه پیش هرکسی نرین آدم سو استفاده گر زیاده پرس ...

oخب همین دکتری که شما میری حاذق هست؟ میشه معرفیش کنید؟ اسمی ادرسی ازش اگه لطف کنید

من رفتم پیش یه نفر دستموگرفت بانبضم قشنگ بهم گفت چه مریصی هایی دارم..مثلا گفت التهاب دیسک که درست تش ...

میشه دکتر طب سنتی تون رو معرفی کنید؟ اسم و ادرسی

اگه برام مقدئر شد بیام شیراز منو ویزیت کنه. بهم گفتن باید برام پیش دکتر طب سنتی ولی جایی که من زندگی می کنم دکتر طب سنتی نداره :(

میشه دکتر طب سنتی تون رو معرفی کنید؟ اسم و ادرسی اگه برام مقدئر شد بیام شیراز منو ویزیت کنه. بهم گف ...

اینکه من میزم دکتر نیس عطاری دارن عزیزم ولی خب میگن خوبه نمیدونم..از کجامیخوایدبیاید ?

ولی یه دکتر طب سنتی هم هست میگن خوبه ولی نرفتم پیشش

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

اینکه من میزم دکتر نیس عطاری دارن عزیزم ولی خب میگن خوبه نمیدونم..از کجامیخوایدبیاید ? ولی یه دکتر ...

من خوزستانم ولی خب اگه دکتر حاذق بتونم پیدا کنم می تونم بیام شیراز

بعید میدونم بیماری من با عطاری درمان بشه، می تونم بپرسم این دکتر طب سنتی که گفتید خوبه اسم ادرسش رو؟

من خوزستانم ولی خب اگه دکتر حاذق بتونم پیدا کنم می تونم بیام شیراز بعید میدونم بیماری من با عطاری د ...

مریضیتون چی شدعزیزم

دکتر امیرعزیزی جزدکترای خوب طب سنتی هست بزن گوگل ادرس وتلفنش میادزنگ بزن

اینکه میگم حالا عکسش میفرسم خودت بزنگش ببین چی میگه فک کنم مشاوره هم داره

من حضوری رفتم

مریضیتون چی شدعزیزم دکتر امیرعزیزی جزدکترای خوب طب سنتی هست بزن گوگل ادرس وتلفنش میادزنگ بزن اینکه ...

ممنونم   برای ریزش مو و سفیدی مو گفتن باید بری دکتر طب سنتی درمان مزاج کنی و ببینی این یکدفعه سفید شدن ریشه اش از کجا میاد. خیلی کلافه ام تو این سن موهام سفید شدن

بازم ممنونم حتما درموردش تحقیق می کنم 

ممنونم     برای ریزش مو و سفیدی مو گفتن باید بری دکتر طب سنتی درمان مزاج کنی و ببینی این ی ...

منم نصف بیشترموهام سفیده..ارثیه..ـ۲۶سالم هست..بیخیالش خیلی غصش نخورمنم رنگ میکنم  ولی خب طب سنتی ضررنداره بری حداقل خیلی چیزا که بده رعایت میکنی ..خوب میکنی..سردیجات کم بخور یاشایدم سودای بدنت زیاده..

ممنونم     برای ریزش مو و سفیدی مو گفتن باید بری دکتر طب سنتی درمان مزاج کنی و ببینی این ی ...

اینکه مشاوره میده مسعوداسمشه 

انشالله بدردتون بخوره ولی اگه بریدهم بایدادامه بدین تاچندماه

سلام. 

فقط دارو درمانی کافی نیست برای درمان افسردگی. باید رفتار درمانی هم بری در کنار دارو درمانی. 

لطفا امضام رو ببین و برای حل مشکل من هم دعا کن و از امام رضا کمک بخواه.💐💐

لطفا هرکس امضام رو میبینه برام دعا کنه. 

لطفا از خدا بخواین یکی از چهار دعای من رو مستجاب کنه.🤲🏻 لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(عج) دعا کنید.🤲🏻
2456