یا امام رضا بازم میگم عاشقتم عاشقتم عاشقتم تا ابد❤️
سیزده سالم بود سالم سالم یک شب دور هم داشتیم شام میخوردیم قبلش چون چندماهی بود غصه یه چیزیو میخوردم و مربوط به مشکل خانوادگی میشدیهو حالم بد شد قاشقو انداختم فقط یادمه گفتم مامان دیگه زبونم قفل شد لبم بی حس شد سرم بی حس شد همه ترسیدم یهو حس کردم یه آدم سنگین وزن نشسته روی قفسه سینم و ضربان قلبمو حس میکردم فقط یادمه وقتی خانواده دورم جمع شدن همشون استرس داشتن دیگه من بیهوش شدم و چهارمله تو کما بودم، اون چهارماهگی که اونجا بودم شاید بیهوش بودم ولی همه چیو مغزم حس میکرد، بارها حالم بد شد تو اون چهارماه و هربار دکترا قطع امید میکردن، من توی طول اون چهارماه حسابی پخته شدن وقتی مامانم رفته بود امام رضا و کلی گریه کرده بود من دوروز بعدش بهوش اومدم، حالم خوب بود، اما خانوادم میترسیدن، اولین سوالم از دکترا این بود که من مریضی دارم؟ دکتره گفت هیچی معلوم نبود انواع آزمایشات شد اما هیچوقت نبود حتی بیکاری قلبی هم نداشتی❤️اما این آزمایش خدا بود، من بزرگ شدم من دیگه مثل همسنام نبودم، خیلی درکم بالاتر رفت، کسایی که مرگو تجربه میکنن، قوی تر، صبور تر، عاقل تر و پخته تر میشن، من بیشتر دل رحم شدم، بیشتر عاقل تر شدم، هر فقیریو ببینم کمک میکنم حتی شده خیلی کم برای کودکان کار ساندویچ میبرم با چندتاشون دوستم میان پیشم تعریف میکنیم😂 یه پسر مرد هست همیشه شهرت یه بشقاب غذا میدم بهش بهم میگه دخترم💔 خیلی دلم بارحم تر شده به گربه ها غذا میدم همیشه، به گنجشکای داخل حیاط دون میدم، نسبت به مال دنیا بسیار بی حسم، اما بچه ها امام رضا برام خیلی معجزه کرد💔 الآنم چهارسالع درگیر افسردگی حاد هستم و داروهای اعصاب میخورم و اصلا خوب نمیشم ولی بازم میدونم یه حکمتی داره💔 چون تو این دوران افسردگی هم کلی بزرگ شدم💔جوونیم با مریضی روحی و جسمی گذشت ولی بازم امیدم به خداست💔 نگران نباشید سختی ها میگذرن موندگارت نیستن چرخ زندگی شماهم یه روزی اون بالا بالاها قرار میگیره فقط به خدا توکل کنید خودتونو زندگیتون بسپارید به خودش
دقیقا اهل بیت خیلی کریم و رحیم هستن. دو حدیث گهربار از امام رضا علیه السلام. قال الرضا علیه السلام: «اَلْاِمَامُ اَلْاَنِیسُ الرَّفِیقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِیقُ وَ الْاَخُ الشَّقِیقُ» امام مونسی دلسوز، پدری مهربان و برادری همدل است. مُسند الامام الرضا علیه السلام / ج 1/ ص 69 قال الرضا علیه السلام: «اِذَا نَزَلَتْ بِکُمْ شَدِیدَةٌ فَاسْتَعِینُوا بِنَا» هر گاه برای شما پیش آمد سختی روی داد از ما کمک و یاری بجوئید. مستدرک الوسائل/ج5/ص229
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. خواهش میکنم از عکسنوشته و ایموجی در پاسخهایی که برای من میفرستین استفاده نکنین، نمازها، دعاها، احادیث معصومین را، نوشته معمولی بذارین که منم بتونم بخونم. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. معتقدم خدا ما رو آفریده که کانال رحمتش در عالم باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال چهارصد اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم به آغوش پرمهر خدا و اهل بیت. هرکس میخواد توبه کنه و از گناهانش به سمت خدا برگرده، تاپیک اگر عمری گنه کردی مشو نومید از رحمت، (چند نامه عاشقانه از خدای مهربان) رو بخونه. کتابی هم الحمدالله به توفیق خدا تهیه کردم که در تاپیک جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی، لینک دانلود و جملاتی از کتاب رو با توضیحاتم گذاشتم. هرکس میخواد عاشق خدا و نماز بشه، تاپیک مهر و رحمت واسعه الهی در نماز و سوره حمد رو بخونه. هرکس دوستدار امام زمانه و میخواد یار امام زمان باشه، هرکس مشتاق و عاشق ظهوره، کتاب هیچکس به من نگفت رو از تاپیک یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین! دانلود کنه بخونه. و فایل صوتیی که با خدا عهد بستم منتشر کنم و در تاپیک بیاییم بعد از نماز که دعا مستجاب است، همگی برای ظهور امام زمانمان دعا کنیم، (دعا برای ظهور امام زمان، بهترین دعا بعد از هر نماز)، دانلود کنین بشنوین. امام زمان خیلی مهربانن، تاپیک میدونستی یکی هست که هر روز برات دعا میکنه و امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم رو هم بخونین. در فرستادن مطالبم برای دیگران بهم کمک کنین که به توفیق خدا و یاری امام زمان، هرکس میخواد خدایی بشه و برای یاری امام زمان کاری کنه رو کمک کنیم تا قدمی برای ظهور برداریم، ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! امام زمان ظهور کنن دنیا بهشت میشه. (تاپیک برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان)
اشک تو چشام جمع شد..چی میشه منم معجزه ببینم...امام رضا رو ب جوادش قسم دادم ینی میشه..برام دعا کن
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اپن روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
چند وقتیه بد جور دلم هوس کرده برم پیش امام رضا احه تا حالا اصلا نرفتم نمیدونم قسمتم میشه یا نه این پیاما رو میبینم میگم شاید یه نشونه اس .خواستم بگم عزیزم کنار دارو درمانی به پزشک حاذق طب سنتی هم مراجعه کن باور کن جواب میگیری خیلیا برای بارداری و ... اقدام میکنن و جواب میگیرن برو و از همون امام رضا بخواه بازم کمکت کنه عین روزای اولت خوب خوب بشی از همین جا کلی برات انرژی مثبت میفرستم میدونم یه روزی خوب میشی و شاید اون روز یاد من بیفتی 💜
انشالله عزیزم، اتفاقا یکماه پیش رفتم زیارتش💔 دعا کن خوب بشم افسردگی ادمواز پا درمیاره از پا دراومد ...
چند ماه منم درگیرش بودم به خدا نا نداشتم کارامو انجام بدم نه حوصله ای نه ذوقی هیچی کلاسمو کنسل کردم حوصلشو نداشتم هیچ جا نمیرفتم همینجوری بیخود و بی حهت گریه ام میومد پیش همه و... آخه من خیلی دختر شادیم خیلی پر انرژی اکتیو و... وقتی اینجوری شده بودم خودمم تعجب میکردم با مشاور حرف زدم اون خیلی کمکم کرد بعدم تغذیه مو اصلاح کردم. میدونم اگر بری خوب میشی برو ضرر نمیکنی به خدا
اسی تقریبا میشه گف دور از جونت ولی تا مرگ رفتی و برگشتی
مردن ترسناکه بنظرت؟؟؟
و یچیز دیگه توروخدا تویی ک امام رضا برت گردونده و ضامنت شده برام دعا میکنی؟ واسه سربراهی همسرم😔💔
میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
ببین بری پیش دکتر ازت یه سوالاتی میپرسه بهت میگه که مزاج یا همون طبعت چیه مثلا سودا صفرا و...که اینا خودشون بحثش مفصله بزن گوگل بخون. طبع بدن باید متعادل باشه اگر چیز در بدن غلبه داشته باشه مثلا ممکنه یکی وسواسی بشه یکی افسردگی میگیره یکی حواس پرتی میگیره یکی سفیدی زودرس مو میگیره واریس و... هزارجور علائم دیکه دکتر بهت دستور و پرهیز میده با توجه به طبعت خلاصه باید ادامه بدی و حواب بگیری فقط حاذق و کاربلد باشه صد در صد حواب میگیری
قبلا بزای مشکلاتی که داشتم بله دارو داد اما گیاهی مثلا مخلوط چند تا گیاه بود به صورت دمنوش استفاده میکردم ولی تغدیه مو اصلاح کردم سعی میکنم سردی جات کم تر بخورم یا اگر خوردم سریع یه گرمی میخورم مثلا دمنوش زعفرون با هل یا میخک یا مخلوط ارده با عسل یا گردو و... اینارو مدام میخورم خیلی بهم انرژی میده حالم خوبه. دکتر میگفت هرچی سر آدم میاد از سرد جاته علی الخصوص ما خانما خوراکی های با طبع گرم رو همیشه تو تغدیه تون بگونجونید
قبلا بزای مشکلاتی که داشتم بله دارو داد اما گیاهی مثلا مخلوط چند تا گیاه بود به صورت دمنوش استفاده م ...
من رفتم پیش یه نفر دستموگرفت بانبضم قشنگ بهم گفت چه مریصی هایی دارم..مثلا گفت التهاب دیسک که درست تشخیص داد بعدسردی معده وروده متورم وعصبی..الان بهم سرکه انگبین وصربت مصفای خون وایناداده باخاکشیرقاطی میخورم ..بعدمن صفرایی هستم ولی غلبه سودا..من دوهفته هست دارم مصرف میکنم میخوام برم الان خارج از کشور ۴روز میترسم همراه ببرم گیر بدن بنطرت چهارروز نخورم مشکلی بوجود میاد؟چون گفتن ۴۰روز بایدمصرف کنم..اره دکتر طب سنتی حاذق هم داریم توشهرمون من شیرازم اینجادکترای خوب هستن
من رفتم پیش یه نفر دستموگرفت بانبضم قشنگ بهم گفت چه مریصی هایی دارم..مثلا گفت التهاب دیسک که درست تش ...
درسته کسایی که با تجربه هستن با رنگ صورت با نبض رنگ زبون و... قشنگ تشخیص میدن بیماری آدمو. مثلا همین مصفای خون برای رقیق کردن خونه به منم داد من حتی حجامت گرفتم گفت خونت غلیظه که خیلی چیزا باعثش میشه حرص و جوش داروهای شیمیایی غذاهای چرب شیرینی شکلات و امثال اینا .والا کاش از خود دکترت بپرسی ولی من میدونم که نباید قطع بشه فکر نمیکنم گیر بدن بگو دارومه خب