2581
2640
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 136 پست
ن بابا خودش راحت میگ نمیخای برو

😐 پس بیخیالش باش، بچتو بزرگ کن باهاش بحث نکن کلا رهاش کن برو دنبال همون زبان که میگی، ورزش برو کتاب بخون خودتو با یه چی مشغول کن تا بچت از آب و گل دربیاد، بعدش برو دنبال ادامه ی زندگیت

😐 پس بیخیالش باش، بچتو بزرگ کن باهاش بحث نکن کلا رهاش کن برو دنبال همون زبان که میگی، ورزش برو کتاب ...

خیلی دوست دارم ی کار شروع کنم تا حداقل چند سال دیگ جدا بشم برم دنبال آرزوهام 

آفرین به تو😂😌انقدر امثال شمارو مسخره کردیم تو تاپیک پربازدید که حرصم خالی شد الان چیو تبلیغ میکنی ...

خخ اینا رو نگی چی بگی خخ آرزوهای شما برای ما خاطره است ،😊 برو دم کوچتون بازی کن من بخوام مسخرت کنم که دق می‌کنی برو حداقل اولین تاپیکت بخون بعد بیا آفرین 

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

خیلی دوست دارم ی کار شروع کنم تا حداقل چند سال دیگ جدا بشم برم دنبال آرزوهام 

اگه مشکلی با کار کردن بیرون خونه نداره که حتما یه کاری شروع کن که درامدش خوب باشه که بتونی برای آینده پس انداز کنی

مگه هرکی موهاش میندازه بیرون ب خاطر مردای غریبس ، ب خاطر دل خودش اینجور میکنه

برای دل خودش توی خونه اش توی مهمونی ها توی محلهای زنونه هرچقدر دلش خواست با هر رنگ و مدلی که دلش میخوادموهاش رو بریزه بیرون. دل فقط برای خیابون هست؟ این دیگه چه توجیهی هست اخه.

سلام😊 
طرز فکر ادما با گذشت زمان اول میشه چرا نمیخواین متوجه بشین؟ دلش نخواسته موهاش داخل روسری باشه دلش نخ ...

ببخشید من نمیدونستم دخترونگی ریختن مو و لخت شدنه. اصلا اشک توی چشمهام جمع شد که فکر من رو انقدر بااااااز کردید🥺🥺🥺

چقدر دنیات و عوض شدنت و دخترونگیت کوچیک و حقیره. برهنه کردن سر برات اووووج عوض شدن و آزادیه؟ تاسف اوره بخدا.

سلام😊 
برای دل خودش توی خونه اش توی مهمونی ها توی محلهای زنونه هرچقدر دلش خواست با هر رنگ و مدلی که دلش میخ ...

ما اجازه نداریم ب کسی بگیم کجا موهاش بیرون بندازه زندگی خودشه  ب خودش مربوطه

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️
ما اجازه نداریم ب کسی بگیم کجا موهاش بیرون بندازه زندگی خودشه  ب خودش مربوطه

دیگه وارد داستانهای رویایی نشو. هروقت رفتیم جنگل و قاطی حیوونهای جنگل شدیم اونوقت هرکاری خولستی بکن. وگرنه انسان قوانین دارن برای زندگیهاشون و جامعه

سلام😊 
دیگه وارد داستانهای رویایی نشو. هروقت رفتیم جنگل و قاطی حیوونهای جنگل شدیم اونوقت هرکاری خولستی بکن. ...

الان شما داری ماهارو با حیون مقایسه میکنی واقعا متاسفم 

الان شما داری ماهارو با حیون مقایسه میکنی واقعا متاسفم 

مگه شما اعتقاد به بی قانونی جامعه و هرج و مرج و برهنگی حیوان وار  دارید؟ بعد شمارو از کجا اوردی؟ در نهایت من راجع به خودت داشتم حرف میزدم ،خودت رو با کیا جمع بستی؟

سلام😊 
مگه شما اعتقاد به بی قانونی جامعه و هرج و مرج و برهنگی حیوان وار  دارید؟ بعد شمارو از کجا اوردی ...

شما  اصن حق نداری راجب من حرف بزنی کی بت اجازه داد

ببخشید من نمیدونستم دخترونگی ریختن مو و لخت شدنه. اصلا اشک توی چشمهام جمع شد که فکر من رو انقدر بااا ...

خیلی فکرت بسته هست خیلی عقبی از الان و برات متاسفم که همچین حرفی میزنی من دوست دارم موهام بیرون باشه و به شما و امثال شما مربوط نیست 

خیلی فکرت بسته هست خیلی عقبی از الان و برات متاسفم که همچین حرفی میزنی من دوست دارم موهام بیرون باشه ...

دیگه من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت که جلو رفتن رو توی لخت بودن نمیبینم. برای من فکر باز و پیشرفت یعنی تحصیلات خوب و پیشرفت اجتماعی و خانوادگی ، یعنی یه زندگی عفیفانه و موفق. یعنی ابزار هوس نبودن. شمام راحت باش بپااااش بیرون. قطعا زندگی اجتماعی به همه ربط داره.ولی خوب دیگه کسی که پیشرفت رو توی لخت بودن میبینه چیزی برای از دست دادن نداره که حالا من بخوام بحث کنم یا نکنم. راحت باش😘

سلام😊 
2456
خیلی فکرت بسته هست خیلی عقبی از الان و برات متاسفم که همچین حرفی میزنی من دوست دارم موهام بیرون باشه ...

بعضیا متاسفانه  تو عصر حجر زندگی میکنن ، هنوز نیومدن تو جامعه  بعد تا ی چیم میگی میگن شما میخواید لخت شید 

دیگه من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت که جلو رفتن رو توی لخت بودن نمیبینم. برای من فکر باز و پیشرفت یعنی ...

شما خیلییی میخوای محبت کنی و به بقیه کمک کنی سرتو بنداز پایین زندگی خودتو بکن جوری که برات مهم نباشه پوشش بقیه یه اصطلاح داریم که الان جاش اینجا نیست ولی اره

بازم ربطی نداره بهتون موی کسی بیرون یا شال نذاشته شما هر جوری که راحت ترین فکر کنین من سلایقم متفاوته به کسی هم نمیتونن زور و اجبار کنین همین

حالا اسی نسبت ب خیلیا سنش بیشتر بوده ولی باز بیایین بگین من سیزده سالگی شوهر کردم الانم خوشبخت ترینم....

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است:(❤️‍🩹
2664