2410
2640
عنوان

دستگاه آیودیم مبارک😍

1112 بازدید | 97 پست

دستگاه گذاشتم بچه ها

درپوست خود نمیگنجم😂

دعا کنید بسازه بهم 

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�

حالا خیلی هم مطمئن نباش بهش با یه روش دیگه هم محکم کاری کن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603
حالا خیلی هم مطمئن نباش بهش با یه روش دیگه هم محکم کاری کن

انقد ترسیده شدم قراره قرص هم بخورم

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�
ان شا الله چند در اومد واست هزینه اش

دستگاه مسی ۳۰۰ دستمزد ۵۰۰

چندتابچه داری؟ دکترت راحت قبول کردکه برات بذاره؟ دردنداشت؟ 

ببخشیدخیلی سوال شد .منم میخوام بذارم ولی میترسم😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چجوری بود ؟ درد داشت ؟ بچه داری ؟ هزینش چقدر بود؟

نه درد خاصی نداشت کلا۵دقیقه شد

سه تا بچه دارم

کلا ۸۰۰شد

2456
و منی ک کلی مکافات دارم بابتش و شوهرم نمیزارع برم بزارم راحت شم 😐

منم تازه راضی شده بزارم کلی بحث ودعوا کردیم برا همون خوشحالم

نه درد خاصی نداشت کلا۵دقیقه شد سه تا بچه دارم کلا ۸۰۰شد

ای کاش خواهر منم بزار ولی چون بچه ۱ ساله داره میترسه جابه جا بشه یا با همون باردار بشه

خدایا از عمر من بگیر رو به مادرم بده.   دوستان هر کی تونست برای سلامتی مادر من یه صلوات بفرسته. ممنون
قربونت  ۲۳سال

همسن منی

چندتا بچه داری چندساله ازدواج کردی 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
2604