2410
2553

من۲۵سالمه دختر عمم هم دقیقا ۲۵سالشه دعوت کردن برا عقد کنونش من یه دونه خواستگارم ندارم اما اون داره ازدواج میکنه یخورده حسودیم شد و ناراحت شدم نامزدشم کارمند دادگستریه😔

خوابم نمیبره پس من چرا خواستگار ندارم

پیدا میشه 🤏🏻

۱۴۰۲٫۸٫۵  ۱۲:۴۷🙃  دردامو ب‌‍ِہ ک‍‌ی ب‍‌گ‍‌م‍ ک‌‍ِہ ب‍‌ه‍‌م‌‍ ن‍‌گ‌‍ِہ ب‍‌ی‍‌خ‍‌ی‍‌ال?! #ن‍‌ف‍‌ه‍‌م‍‌ی‍‌د ت‍‌و دل‍‌م چ‍‌ی #م‍‌ی‍‌گ‍‌ذره ه‍‌م‍‌ه گ‍‌ف‍‌ت‍‌ن چ‍‌ق‍‌در ش‍‌اده :) زندگیم‌شده‌مث‌چارلی‌چاپلین،همه‌رومیخندونم خدم‌ت‌تنهایی‌گریه‌میکنم!:/🖤مـثـل چـراغ زرد شـدم! هـمـه بـهـم بـی تـوجـهـن(:🖤🥺

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603

من تا دلت بخواد خواستگار داشتم ولی جور نمی شد ۳۰سالگی ازدواج کردم دختر عموهام هر دو ۱۸ و ۲۴ سالگی ازدواج کردن زن داداشمم ۱۸ منم دلم میگیره به اونا فکر میکنم ولی خب هر کس یه قسمتی داره از خدا بخواه خوبشو زودتر برات جور کنه

2640

جیشِ لعنتیییی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
2637

میخوایم برگردیم از سفر خدا بخواد. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش کبیر 😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دخترم  خییلی بخاطرش غصه میخورم امسال میره کلاس اول  با دوستای مهدش سه تاشون  باهم نوشتمشون  اونا اینو تو جمعشون راه نمیدن  دیروز تولد یکیشون بود  خیلی غصه خورد بچم  خیییلی روحیه اش حساس

الهی برا توام پیدا میشه  شاید همسر تو بهتر از همسر دختر عموت باشه 

بقول قدیمی ها  

عروس ک پشت پرده است قسمت کجا میگرده

عروس ک روی تخته  یا قسمته یا بخته

هر کی رو لایک میکنم یعنی برای حاجترواییش صلوات میفرستم❤ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
2604