2631
2632

من سه تا بی بی زدم این ماه دوتاش مثبت شد 

یکیش منفی 

خوشحال شدم با کلیییی امید رفتم ازمایش ، منفی بود 

بی بی چک هام بی بی چک های قدیم😓😒

میشه برای‌بزودی مادرشدنم یک‌صلوات مهمونم‌کنید مهربونا؟!🌺👇👇👇   دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من سه تا بی بی زدم این ماه دوتاش مثبت شد  یکیش منفی  خوشحال شدم با کلیییی امید رفتم ازم ...

ان شاءالله به زودی مامان میشی

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
2603
سلام گلم مبارکه. چند وقتته الان من هفت هفته و یه روزم

سلام همچنین برای شما هم مبارکه🌹من هنوز سونو نرفتم فردا ان شاءالله جواب آزمایشمو میبرم دکتر 

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
ان شاءالله به زودی مامان میشی

ان شاالله مرسی از دعای قشنگت 

خدای کوچولو های شمارو هم براتون حفظ کنه الهی♥️

میشه برای‌بزودی مادرشدنم یک‌صلوات مهمونم‌کنید مهربونا؟!🌺👇👇👇   دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
2640
2637