2777
2789

صبح داشت موکت اتاق رو جمع می کرد ،صدام کرد برم کمک 

منم چایی دستم بود تا یه قلوب خوردم ،این ناراحت شد چرا دیر اومدی 

رفتم کمک دیدم داره جمع می کنه ،کمکش کردم تموم شد 

یکی از موکتها رو برد پارکینگ ،اونیکی رو اومدم کمک کنم خیلی سنگین بود صداش کردم بیا کمک کن داره از دستم می یوفته تو راه پله،اومد باعصبانیتداد زد  به پدر و مادرمم فحش داد😔

دلم پر از غصه شده جوابشو ندادم ،دلم می خواست بگم پدر و مادر خودت گ .ه خوردن 

ولی ترسیدم 

چرا این ترسم تموم نمیشه ،بیچاره پدرم الان بیمارستانه 😔بیچاره خودم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش آدم دوسال با یکی می موند و بعدش حق انتخاب داشت که بمونه یا ادامه بده 

چرا باید تا آخر عمر با یه مرد موند ،همه یه روز بد میشن چرا باید مجبور باشم بد بودن کسی رو تحمل کنم

منکه جوابشو میدم، مگر اینکه دیگه خیلی عصبانی باشه سکوت میکنم

تو راه پله داد زد و خانوادمو فحش داد 

اگه چیزی می گفتم داد و بیداد می کرد و بیشتر توهین می کرد اونم جلوی همسایه ها 

یه گاو همیشه گاو می مونه .مشکل ماییم که فک می کنیم می تونیم عوضش کنیم

بببن موقه عصبانیت جواب شوهر ت رو نده از این فحش ها هممون خوردیم به شخصه معتقدم فحش شخصیت خود فرد را از نظر دیگران پایین میاره کاری به شما نمی کنه پس جوابش رو نده خودشون پشیمون میشه در ضمن نمی تونی کسی را عوض کنی فقط میتونی  هم کلامش نشی 

تو راه پله داد زد و خانوادمو فحش داد  اگه چیزی می گفتم داد و بیداد می کرد و بیشتر توهین می کرد ...

نه عزیزم مرد جماعت عوض بشو نیست، من جدیدا شوهرم نه محبت کلامی نه چیزی هیچی نداره،، ولی تصمیم گرفتم منم برام مهم نباشه

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
دقیقا  من دوازده سال سعی کردم عوضش کنم نشد ،واقعا نشد

ببین دقت کن وقتی فحش می ده بچت از شما که ناراحت نمیشه از پدرش تنفر پیدا می کنه ولش کن اینااینجوری بزرگ شدند خودت را ناراحت نکن منت هم نکش فقط بی خیالش سو