2410
2563
عنوان

دلم میسوزه برای مامانم به چه امیدی هفت صبح پا میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 99 پست
تحصیل با این همه پارتی بازی تو ایران به درد نمیخوره. من خودم شاغلم اوایل کنار درسم کار میکردم نه تو ...

مسیرهای زندگی متفاوتی هست 

خوشحالم ک مسیر ایده التون رو پیدا کردین خانم 

امشاالله حیلیییی موفقتز بشین 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

تحصیل با این همه پارتی بازی تو ایران به درد نمیخوره. من خودم شاغلم اوایل کنار درسم کار میکردم نه تو ...

شاید الان همه چیز رو تو پول ببینی عزیزم ولی چند سال دیگ ک بزرگتر بشی میفهمی ک چقدر مهمه تو جامعه حرفی برای گفتن داشته باشی

علم و دانش فقط برای کسب درآمد نیست خیلی چیزا به همراه داره

جدای اینک شغلی مثل فیزیوتراپی یا دندان پزشکی و.. ک از راه علم میگذره کم درآمد نداره

رفیق من فیزیوتراپه ماهی ۱۸۰ میلیون درآمد داره

منم حالم خوب میشه همچین دخترای افتخار امیز و غیوری رو میبنم ک ی تنخ از صدتا مرد قویترن .  درست ...

بازم ممنونم ازت عزیز دلم 🥺🥺❤️😘😘 درسو نمیتونم ول کنم مامانم سکته می‌کنه همینجوریشم با نتیجه کنکورم اشکش دراومد ، آره دقیقا به همین کارا هم خیلی فکر میکنم به میکاپ و اینا ولی متاسفانه باید آموزش ببینم که به پول احتیاج داره مجبورم یه مدت بیرون کار کنم تا بتونم پول آموزشو در بیارم ولی دلم روشنه خدا کنه زودتر همه چی درست بشه تا یکمم مامانمو از بدبختی در بیارم حداقل یکم بفهمه زندگی یعنی چی 

2571
بازم ممنونم ازت عزیز دلم 🥺🥺❤️😘😘 درسو نمیتونم ول کنم مامانم سکته می‌کنه همینجوریشم با نتیجه کنکور ...

درسو ول نکن استارتر

پول خوبه ولی در کنار درس

علم بهت اعتماد به نفس میده جایگاه اجتماعی میده سواد حرف زدن میده

و از همه مهتر الان وقتشه

به قول اون دوستمون چند سال بگذره دیگ حسشو نداری

رشته ی خوب آوردی صد در صد برو و در کنارشم کسب درآمد کن

بازم ممنونم ازت عزیز دلم 🥺🥺❤️😘😘 درسو نمیتونم ول کنم مامانم سکته می‌کنه همینجوریشم با نتیجه کنکور ...

خوشا ب غیرتت 

میدونم چی میگی هرچیزی الان دیگ پول میخواد 

شروع کن بعدش دستتو محکم بند کن ب سکاری و درستو ول نکنننننن لطفا ول نکن 

هفت خشت سال دیگ میفهمی چقققدر حرف مامانت مهم بوده 

شاید الان همه چیز رو توپول ببینی عزیزم ولی چند سال دیگ ک بزرگتر بشی میفهمی ک چقدر مهمه تو جامعه حرفی ...

الان تقریبا همه همچیز رو تو درامد میبینن عزیزم. 20 سال عمرشونو درس نمیخونن که فقط تحصیلات داشته باشن، همین دوست شما برای درامد به سمت این رشته رفته طبیعتا، اصلا هم اشتباه نیست. 

اگه میخوای توی جامعه حرفی برای گفتن داشته باشی باید مطالعاتتو بالا نگه داری به تحصیلات ربطی نداره. تحصیل یه رشته برای شغله مد نظره نه برای ارتباط برقرار کردن تو جامعه

شاید الان همه چیز رو تو پول ببینی عزیزم ولی چند سال دیگ ک بزرگتر بشی میفهمی ک چقدر مهمه تو جامعه حرف ...

وای ۱۸۰ میلیون چقدر زیاد 😳 درآمد یه سال مامانم به ۹۰ میلیونم نمی‌رسه ایکاش میخوندم ایکاش ، ولی همین خوندنم باید براش خرج میکردم پول مشاور و کلاس و آزمون نداشتم 

2456
درسو ول نکن استارتر پول خوبه ولی در کنار درس علم بهت اعتماد به نفس میده جایگاه اجتماعی میده ...

دوست عزیز

اینا شعاره

علم اعتماد به نفس میده

الان بچه مردم با فوق لیسانس تو اسنپه

اگه بیسواد بود عذابش کمتر بود

کدوم جایگاه اجتماعی، مگه ادم بیپول ارزشی داره الان

درسو ول نکن استارتر پول خوبه ولی در کنار درس علم بهت اعتماد به نفس میده جایگاه اجتماعی میده ...

ول نمیکنم منتظر نتایجم امسال که وحشتناک خراب کردم کنکورمو اگه قبول نشم برای سال بعد خودمو میکشم با تموم وجودم 

خوشا ب غیرتت  میدونم چی میگی هرچیزی الان دیگ پول میخواد  شروع کن بعدش دستتو محکم بند کن ...

آره عزیزم دقیقا نه اصلا یه ثانیه هم نمیتونم به ول کردن درسم فکر کنم مرسی که باهام حرف زدی فدات بشم ❤️❤️😘😘

چراااا بحث میکنین 

من با درسم ب جایی رسیدم 

خانم کاربر شوگر مامی بچه با ترک درس و اپامه گرافیک تو بازار ازاد بدجایی رسیدن 

به اندازه اپمای روی زمین روش برای موفقیت هست 

الان اون پزشک و پرستاری ک میبینی با درس نخوندم ب اینجا رسیدن؟؟؟

یا اون ناخنکار حرغه ای موشن گرافیست خفن با درس خوندم ب اینجا رسیدن؟؟؟

هر کدوم ی تلاشی کردن یکی درسی یکی غیر درسی

هرکسی ی مسیری رو طی میکنه و ممکنخ براشخوب باشه ممکنه نه 

باهم بحث نکنید تو تاپیک بچه مردم 

هر راهی ک رفتیم خوب یا بد با دلایلش به اسی میگیم . دیگ بحث میگنید چرا باهم و میخواید نظراتتون رو تو حلق هم بکنید؟؟

2568
من ۱۸ سالمه 

الان که هنوز بیکاری از کارای خونه کمک کن تا بار روی دوش مادرت نباشه حداقل اومد استراحت کنه

نهایت دو نوبت برای کنکور با جونو دل بخون 

اونم رشتهایی که اینده کاری داره

نه علف شناسی و فلان

اگر نشد لطفا کشش نده

برو یه مهارت یاد بگیر سریع وارد بازار کار شو

خودتو لیسانسه بیکار نکن

الان ناخونکار میشناسم ماهی 30 ت درمیاره

آره عزیزم دقیقا نه اصلا یه ثانیه هم نمیتونم به ول کردن درسم فکر کنم مرسی که باهام حرف زدی فدات بشم ❤ ...

من فدات بشم دخترقشنگم🌹🌸

موفقیتهای بژرررگ برات ارزو میکنم 

اگ امسال خواستی بازم کنکور بدی مشاور میخواستی ، بهم بگو قول نمیدم ولی شاید بشه.  من میتونم برات یکاریش کنم بدون هزینه شاید بشه برات مشاور خوب برداریم . 

البته ک امشالله همین امسال قبول شییی 

ولی خب اگ نشد بهم بگو همه سعیمو میکنم اینو برات اوکی کنم 

الان تقریبا همه همچیز رو تو درامد میبینن عزیزم. 20 سال عمرشونو درس نمیخونن که فقط تحصیلات داشته باشن ...

تحصیل ی رشته چیز زیادی به آدم یاد نمیده درست

ولی دانشگاه و محیطش خیلی چیزا به آدم یاد میده

کی گفته هر کسی میره سمت ی شغلی برای پولشه؟

من به شخصه چندین ساله پشت کنکورم برای هدفم بدون اینک درآمدش برام مهم باشه

و البته من منکر مسیر شما نیستم ولی حرفم اینه نسخه ی خودتو نباید برای همه بپیچی

شما دوست نداشتی از علم به جایی برسی درست ولی این دلیل نمیشه ک علم بقیه رو به جایی نرسونه

ی وقتایی طرف فقط بخاطره اینک عشق میکنه با ریاضیات میره حسابداری و شاید از لحاظ مالی به جایی نرسیده باشه ولی از لحاظ روحی حالش خوبه

فامیل خودمون نخبه ی کشوریه الان داره مغازه میزنه چون شغلش درآمد نداره ولی بازم شغلشو ادامه میده چون میگ من بخاطره پول نیومدم این رشته

بنابراین بهتره نسخه ی خودمون رو به همه تجویز نکنیم🌷

چراااا بحث میکنین  من با درسم ب جایی رسیدم  خانم کاربر شوگر مامی بچه با ترک درس و اپامه ...

دقیقا درست میگی بستگی به عرضه طرفم داره من اگه بی عرضه باشم تو هر دو راه شکست میخورم باید برای موفق شدن پاره شد خدا چی بخوادم مهمه برای بعضیا موفقیت میخواد برای بعضیام شکست