2410
2561

به چه امیدی می‌ره اداره که چی ، وقتی بازم فقیریم بازم بی پولیم ، البته با حقوقش میتونیم شکممونو سیر کنیم ولی منظورم از بی پولی اینه الان موجودیمون صفره نمیتونیم واسه داداشم شیر خشک بگیریم خب من اگه جاش بودم از زندگیم میبریدم خدا کمکم کن دانشگاه قبول بشم قسم میخورم هر جور شده برم کار کنم 😭 بچه ها خیلی در حق مامانم عذاب وجدان دارم پیر شد تو این زندگی حالم از خودم بهم میخوره که نمیتونم هیچ کاری براش بکنم حقوقش فقط تا نصف ماه میرسه ایکاش خدا یکاری میکرد برامون 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571

برای رزق و روزی :

1 ) چله سوره واقعه «شبا بخونی »

2 ) توسل به امام جواد

3 ) خواندن نماز استغفار

4 ) صبح قبل از هر کاری و حرفی 7 مرتبه خیلی الله

5 ) استغفار

6 ) روز جمعه ، 20 یا 40 مرتبه ، آیه 64 سوره حج رو تکرار کنی

7 ) توسل به امام جواد

انشالله رزقو روزیتون زیاد شه عزیزم وقتایی ک شما خونه هستین بشینین زیارت عاشورا هروز بخونین هروز

خاله ی مامانم فقیر بودن اصلا چیزی نداشتن مستاجر بودن شوهرشون هرشب زیارت عاشورا میخوندن خداروشکر خونه خریدن ماشین گرفتن وضعشونم خیلی بهتر شدن

عزیزم امیدت ب خدا باشه این همه دعا میزارن برای رزقو روزی

بابات چی کار میکنه پس ؟

اگر مثل من درونگرایی ، این امضا واسه تو ❤ ...درونگرا بودن عیب نیست ، اینکه با جمع سازگار نیستی عیب نیست ، اینکه تنهایتو دوست داری عیب نیست ، دیگران تصور میکنن تو منزوی و افسرده هستی ، اما این تفکر غلطه ! تو فقط خودت هستی ! آره تو خودت هستی ، تو فقط تو خلوت خودت بهتر زندگی میکنی تا وقتی بین جمع هستی ، تو هزار رنگ نیستی ، با همه یک رنگی ، تو شخصیت واقعی خودتو به همه نشون میدی ، شاید کمی خجالتی باشی اما همیشه منطقی فکر میکنی و کمتر به احساسات بها میدی ، پس از درونگرا بودنت اصلا خجالت نکش ،درونگرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی، میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟!اینجوریه که دیگران فکر میکنن افسرده‌ای، درصورتی که فقط از اضافه‌گویی خوشت نمیاد! ما درونگراها تو فضای مجازی از همه برون گراتر و فعال تریم 😂 دیدارهای حضوری برامون سخته ❤  تو تاپیک های دعا تگم کنید ، تا بتونم براتون دعا میکنم و صلوات میفرستم❤تو تاپیک های مشاوره ، دعوای زن و شوهری ، مادرشوهر ، خواهرشوهر و... تگم کنید ، بالاخره دو خط روانشناسی خوندم و چهارتا کلاس پاس کردم 😂 حتی اگه کاری ازم برنیاد ، حتی اگر نتونم راه حل بدم ، یک جفت گوش شنوا دارم واسه شنیدن درد دلت ، شاید اینطوری دردت درمان شد ❤در حد توانم کمکتون میکنم❤تو تاپیک خیاطی هم تگم کنید ، یه چیزایی بلدم 😂از اون دسته آدم هام که دلم واسه همه چیز و همه کسی میسوزه🙃   زیباتریڹ گل ها همیشه مختصِ بهترینهاست 🌸زندگیتون مثل گلها زیبا و خوش آب و رنگ و هر جایی کـه هستین دعا ميڪنم خـدا پناهتان باشد🤲 https://www.aparat.com/v/3Lfogلینک کپی کن و از دیدنش لذت ببر💜 فقط حیدر امیر المومنین (ع) است ❤ الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابی طالب و اولاده المعصومین صلوات الله علیهم اجمعین ❤اگه از امضام خوشت اومد ازت میخوام با اون دل پاکت برام دعا کنی عاقبت بخیر بشم 🙏❤راستی !دعا برای ظهور منجی عالم (ع) یادت نره❤😍
2456

🔰بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از وی (آیت الله کشمیری ره) راهنمایی می خواستند. آن بزرگوار می فرمود:

« بخوانید و ثواب آن را به امام جواد (علیه السلام) تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد. گاه امر می کرد برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب می دانست.»

📚روح و ریحان، ص ۱۰۱ و ۱۰۲

▫️برای دیگران ارسال کنید...

⭕️ کانال 👇🏻

سبک زندگی و ادعیه اسلامی

https://eitaa.com/joinchat/1431306305C7a3999fb11https://eitaa.com/joinchat/1431306305C7a3999fb11

2568
خیلی ها این وضع و دارن گلم ماهم حقوقمون تا پنجم برج ولی خور درس،بخونبرو دانشکاه وکار خوب انشاا...زحم ...

چجوری میتونید زندگی کنید من می‌خوام بازار برم خرید کنم هزار تا حسرت رو دلمه واقعا چجوری میتونید تحمل کنید 

بیکاره باورت نمیشه بابام چه حقوق بالایی داشت که حقوقشو قطع کردن 

آخ آخ 

خدا کمک تون کنه عزیزم 

الان نمیتونی یک کارساده ای توی خونه انجام بدی؟مثلا خیاطی،راسته دوز 

حتا حقوقش کم باشه بهتر از هیچی یه 

متاسفانه الان اکثر زندگیا همین شده

کاربر سال۹۷م