2668
2640

سلام بنظرتون الان فروش طلا و سکه برای  خرید خونه منطقیه؟آخه چون قبلا تو گرونی پس انداز و پول واممون رو طلا و سکه خریدیم دلم میسوزه الان بخام زیر قیمتی که خریدم بفروشم🥲بنظرتون ملک آیندش چطوره؟اگه بالا نره صبر میکنم کلا تردید دارم چون با پولی ک داریم خونه پیدا میشه ولی شاید خونه ای ک دوست دارم نباشه اگه طلاهامو تو گرونی میفروختم خوب بود بنظرتون چیکار کنم

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

به نظرم طلا بفروشید برای خرید خونه 

نهایت بعد 5 سال دوباره عوض میکنید 

اگه بخوایم تورم روی طلا و مسکن رو مقایسه کنیم 

مسکن تورمش خیلی بیشتر از طلاعه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
به نظرم طلا بفروشید برای خرید خونه  نهایت بعد 5 سال دوباره عوض میکنید  اگه بخوایم تورم ر ...

آره درسته تورم ملک بیشتره ولی چون ضرر میکردم یخورده دو دل بودم ممنون راهنمایی کردین

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من بودم نمیفروختم طلا رو،مگه اینکه مستاجر بودم و برای خرید خونه ای که توش بشینم میفروختم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آره درسته تورم ملک بیشتره ولی چون ضرر میکردم یخورده دو دل بودم ممنون راهنمایی کردین

ضررتون برای چیه؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ضررتون برای چیه؟ 

آخه طلا و سکه رو وقتی ک نسبتا گرون بود خریدیم اگه الان بفروشیم زیر قیمتی ک خریدیم به فروش میره یعنی سود نکردیم هیچ پولمونم کمتر شده😔بخاطر همین گفتم شاید بالا بره که دست نگه دارم و الان نفروشم که حداقل به اصل پولم برسم

آخه طلا و سکه رو وقتی ک نسبتا گرون بود خریدیم اگه الان بفروشیم زیر قیمتی ک خریدیم به فروش میره یعنی ...

صددرصد با بالا رفتن طلا قیمت بقیه چیزا از جمله مسکن هم بالا میره

نگران ضررتون نباشید 

مطمئنا با خرید خونه سودتونو میکنید 

ما پارسال برج مهر و ابان خونه خریدیم توی 4 ماه رشد قیمتی خونمون زیاد شد تا اخر بهار امسال ینی تا برج سه قیمت خونمون دوبرابر شد و ما سودمونو کردیم 

منم سرخونه طلا فروختم و کلی وام سنگین برداشتیم اما ارزششو داشت

شمام از طلاها بگذر و بفروش که دلم روشنه سود میکنید 🌸🌸

تورم‌مسکن وحشتناکه '' ضمن اینکه موقع بالا رفتن‌قیمتها کسی فروشنده واقعی نیست با کلی استرس باید دنبال ملک باشی ' من‌پارسال این‌موقع قبل همه شلوغی ها دنبال خونه بودن اکثرا میزدک زیرش چون تورم از آبان شروع شده بود و من‌هنوز خوب مورد علاقه مو پیدا نکردم ' بی خیال شدم‌تا فروردین کل یکم‌بازار آرومشد طلا رو زیر قیمت فروختم‌خونه خریدم‌

منم برای خرید خونه قبلا طلا فروختم 

الان محاسبه می کنم با نسبت رشدی که طلا و خونه داشته حتی اگه نگه می داشتم و الان می خواستم بفروشم که خونه بخرم ، پولم کم میومد 

یعنی رشد قیمت ملک بیشتر از طلا بوده