2410
2640

بچه ها من ظهر پریود شدم

میخوام حتما تاپاک نشدم برم دستگاه لزارم

روز چندم برم بهتره؟ اول باید برم دکتر دستگاه رو بنویسه یاخودم برم بخرم

مسی بهتره یا مدل های دیگه

درد داره؟ مراقبت هاش چجوریه

توروخدا هرچی میدونید بهم بگین ثواب میکنین

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

فکرکنم دکترا خودشون تو مطب موجود دارن

شما خودتون گذاشتین؟

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�
2603
بله ۴سال پیش

الانم دارین؟

چند ساله بزارم بهتره؟

به نظرتون صددرصدی هستش.

آخه من سه تا بچه دارم دیگه به هیچ وجه نمیخوام گفتم هم دستگاه بزارم هم قرص بخورم

منم میخام بدونم این ماه باید بزارم ولی دکتر گفت سزارین خستی رحمت سفت هست یه هموین چیزایی گفت نمیشه

منم که طبیعی بودم گفت تا چهار ماه نباید بزاری رحمت ضخامت داره واینا

الانم دارین؟ چند ساله بزارم بهتره؟ به نظرتون صددرصدی هستش. آخه من سه تا بچه دارم دیگه به هیچ وجه ...

بله هنوز دارم ۱۰ ساله گذاشتم اگه کار سنگین نکنین و مراقب باشین خوبه من هر ۶ ماه میرم سونو واسه کنترل آیو دی اگه تکون خورده باشه معلوم میشه 

بله هنوز دارم ۱۰ ساله گذاشتم اگه کار سنگین نکنین و مراقب باشین خوبه من هر ۶ ماه میرم سونو واسه کنترل ...

آها خب خیلی ممنون 

خداخیرتون بده