2581
2640
عنوان

آخه ببینید چه پیامی داده

222 بازدید | 21 پست

دیشب خونه اقواممون بودیم بچه من سنش خیلی کمه فقط دو سالشه 

حالا امروز صبح پیام دادم بابت پذیرایی ازشون تشکر کردم 

میگه 

نوش جان  ولی به بچه ات یاد بده دیگ ب ما فحش نده 😂😂😂

اول اینکه از اول ک رفتیم خونشون بچه خودش۱۰سالشه از اول تا آخر بچمو گریه انداخت هی میآورد ی چیزی بهش نشون میداد میگفتش نمیخوام بهت بدم 

دوم اینکه هرچیزی از دهنش در اومد به ما گفت 

مثلا می‌گفت

مثل آدم بخند چقدر دهنتو باز میکنی از دندونات بدم میاد 

از این گذشته بچه خودش س بار فقط بچمو زد و من فقط بهش اخم کردم 

😓😓😓دیگه خونش نرو

بچش رو بچت تاثیر میزاره بچه توام بی ادب میشه..

متنفزم از بچه بی ادب و فحاش

نوشته های روی شن ، مهمان اولین موج دریا هستند اما حکاکی های روی سنگ ، مهمان همیشگی تاریخ اند و دوستان خوب ، حک شدگان روی قلب اند و ماندگاران ابدی @queenمریم 🌱

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

پیام من در این مواقع:

☺☺بذارین پیام در حد تشکر از پذیرایی تون بمونه، وگرنه با برخورد زشت خودتون و مسخره کردن تون و کودک ازاری پسرتون، جا واسه حرف زیاده🤣🤣🤣🤣🤣

شوخی کردم، به دل نگیرید، میدونم شما هم شوخی کردی

باز هم ممنون 

خدافظ

بعد هم درجا بلاک تا یه مدت

توهم بهش بگو،یگو بچه من هنوز دوساله شه جا داره واسه تربیت،ولی فک کنم برا بچه شما گذشته باشه،همونطور ک اون ب پرویی زده،شمام ب پرویی بزن،بکو حالا بچه من کوچیکه و نمیفهمه،ولی بچه شما دیگ چرا

اوکی ولی بچه ۲ ساله نباید اصلا فحش بلد باشه من با ۲۶ سال سن هنوز جرعت مامانمو نمیکنم جایی که اون هس ...

باور کن اصلا فحش بلد نیس 

این بچشون ب حدی بی تربیت بود که تو حرف زدن عادی همین جوری فحش میداد مثل کسافت عوضی خاک تو سرش 

یعنی مامان باش همین جوری بچه رو صدا میزنن 

بچه های جاری من اینجورین بی ادب فحاش هی اسباب بازی میارن نشون بچم میدن اینم ک بچس دلش میخادبهش نمیدن شده میندازن توسطل اشغال ولی به بچه من نمیدن پسرمن سه سالشه پسراون دوسالشه هی بچمومیزنه زیرچشمشوزخم.کرده بشدت وحشی وزبون نفهمه دخترش 6سالشه ازاون بدتره

اصن ذره ای ادب یادشون نداده

پیام من در این مواقع: ☺☺بذارین پیام در حد تشکر از پذیرایی تون بمونه، وگرنه با برخورد زشت خودتون و م ...

ماشاالله چه جوابی من بودم از استارتر بدتر هنگ میکردم 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
😓😓😓دیگه خونش نرو بچش رو بچت تاثیر میزاره بچه توام بی ادب میشه.. متنفزم از بچه بی ادب و فحاش

شما اینو میگی همین بچه وقتی میاد خونمون بس که جیغ داد میزنه اونم نصف شب ده بار تا الان بابام گفته آروم همسایه های ما خوابن میگ چ کار کنیم بچس دیگ😒😒😒

بچه اونا که فاجعه بوده بچه شما چی بهشون گفه که ناراحتن؟

ببینید بچه من اصلا فحش بلد نیس 

چون خودم تمام و سهیم رو میکنم جلو بچه حرف بد نزنم بچه دو ساله دوست داره همه چیزو زود یاد بگیره اینم نمیدونم‌کجا و کی 

گفته کسافت 

اصلا من خودم ی سره پیش بچم بودم چنین حرفی اصلا نگفت حالا اون میگه ب بچم‌گفته کسافت 

2456
راستش این جوری مودبانه جواب دادنو امتحان کردم سکوت هم امتحان کردم راه اول بسیار مناسب تر بود میفه ...

آه واقعا به نظرمنم تاثیرگذارتره ولی من بلد نیستم واقعا 

واسه ماها که همیشه سکوت بودیم، اولش سخته ولی باید یاد بگیریم، خودخوری آدمو از پا میندازه

آره دقیقا سخته اون لحظه من چیزی به ذهنم نمیرسه بعدش هزارتاجواب میاد توذهنم که نیادبهتره والا بایدتمرین کنم

آره دقیقا سخته اون لحظه من چیزی به ذهنم نمیرسه بعدش هزارتاجواب میاد توذهنم که نیادبهتره والا بایدتمر ...

،😁اره

جوابابی بعدش به ذهن ادم میاد که فیلو از پا میندازه

ولی قبول داری ذات مون جوری نیست که حتی اگه همون موقع به ذهنمون بیاد، بگیم؟ 

دلمون نمیاد انگار

2664