parisali مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5156 عنوان نی نی یار بیا یه دقیقه 64 بازدید | 9 پست @نی_نی_یار_3 یه دقیقه بیا کار مهمی دارم ارگ بم همیشه ویران نمی ماند... 1402/06/21 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عالی_جناب عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 921 اصلا هیچکدام هاشون فعال نیستن امروز. روز تعطیله؟ پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس میتونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂
parisali مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5156 @نی_نی_یار_پنج شیفت نی نی یار پنجه؟ ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...
parisali مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5156 @نی_نی_یار_پنج بیا یه دقیقه ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...
parisali مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5156 @نی_نی_یار_پنج اگه حساب کاربریم رو غیرفعال کنید امکانش هست کل تاپیکام حذف شه؟من نمیخوام دیگه تو سایت باشم منتها نگران اینم تاپیک هام بمونه ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52413 @نی_نی_یار_پنج اگه حساب کاربریم رو غیرفعال کنید امکانش هست کل تاپیکام حذف شه؟من نمیخ ... تاپیکهاتون حذف نمیشه ولی دیده نمیشه و احتمال کمی وجود داره با سرچ بیاد بالا ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
parisali مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5156 تاپیکهاتون حذف نمیشه ولی دیده نمیشه و احتمال کمی وجود داره با سرچ بیاد بالا خب پس وای میسیمکه روزا زوح تک تک تاپیکامو که پاک شد بعد میرم فقط یه سوال اگه لغو کاربری شم دوباره میتونم برگردم؟ ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52413 خب پس وای میسیمکه روزا زوح تک تک تاپیکامو که پاک شد بعد میرم فقط یه سوال اگه لغو کاربری شم دوباره م ... بله تو تماس با ما درخواست میدین شماره ای که عضو بودین میدین و فعال میشین با کاربری جدید منظورتون باشه هم باید با شماره جدید عضو بشین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
parisali مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5156 بله تو تماس با ما درخواست میدین شماره ای که عضو بودین میدین و فعال میشین با کاربری جدید منظورتون باش ... مچکرم ولی کاش راه حلی وجود داشت که تامیک ها زودتر پاک شن ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...