2777
2789
عنوان

من بخت باز کنم 😎😎😎😎

221 بازدید | 19 پست

از همین تریبون اعلام میکنم من یک عدد بخت باز کنِ حرفه ایم

لامصب قدرتم مثال زدنیه😂 پسری که کراشم بود   اصلا نمیخواست زن بگیره چنان پا قدم من خیر بود که رفت رلش رو گرفت و الان نامزدن!! (البته به کمک دعانویس دختره)

خدایی من چرا بخت خودمو اینطوری باز نکردم؟؟؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

باریک

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اینجوریه پس منم تاحدودی هستم تاموهاموکوتاه میکنم یکی عقدمیکنه اولین بودپسرونه زدم موهامو دخترخالم عقدکرد دومین بار خودم سومین بار یه دخترخاله ی دبگم الانم یه دخترخاله دیگم😂😂دیگه میترسم فقط نوک گیری میکنم بس که توفیلم جشن همه من موهام کوتاه بود😂

منم عزرائیلم هرکی عاشقم شد رفت زیر خاک😂به همین برکت

😂😂👌👌👌

امروز ۲۱ شهریوره  سالگرد اولین دیدار من و کراشم

و من در کمتر از یکسال موجب متاهل شدنش شدم💪💪

دست مریزاد به منه بخت باز کن

ولی نه خدایی من برا چندنفر دعا کردم خدا بهشون بچه داد خبر شم بهم رسید خیلی خوشحال شدم😍🥰

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
اگه اینجوریه پس منم تاحدودی هستم تاموهاموکوتاه میکنم یکی عقدمیکنه اولین بودپسرونه زدم موهامو دخترخال ...

خدایی دختره باید بیاد دستامو ماچ کنه

هرچی داره از پا قدم خیر منه.  

منم عزرائیلم هرکی عاشقم شد رفت زیر خاک😂به همین برکت

😂😂😂😂

تودبیرستان بادخترخالم هم کلاس بودیم سرصف داشتیم حرف میزدیم گفت مامان بزرگ بابام مریض شد گفتم وا من بااین سنم مامان بزرگم فوت شدست بعدبابات هنوزمامان بزرگ داره فرداش اومدگفت مردبنده خدا بعدهمین دخترخالم پیش یه انرژی درمان میرفت من بهش اعتقادنداشتم همش میخواستم منصرفش کنم اون یاروبهش گفته بودوسطای آبان فلان اقوامت فوت میکنه وسطای آبان گذشته بودمن توحموم بودم داشتم بهش فکرمیکردم که رفتم بیرون زنگ بزنم بگم دیدی طرف دروغ گوبود رفتم بیرون زنگ زدم جواب نداد بعدش فهمیدم همون فامیلش فوت شده الان اینوگفتی یادم اومد،دخترخالم التماس میکردازمابکش بیرون 😂😂😂😂