2410
2640

خیر سرم میخواستم برم دستگاه آیودی بزارم گفتم زودتر پریود بشم

چهار روز قرص ال دی خوردم که وقتی قطعش کردم عادت بشم

الان سه روز میگذره خبری نیست نمیدونم چه غلطی کنم قرصی آمپولی دمنوشی چیزی هست سریع پریود بشم

یکی هم تو نت خوندم قرص مدرفم ۵خریدم ولی نخوردم کسی اطلاعی داره چه جوریه اگه بخورم عادت میشم تونت دیدم نوشته بود

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�

زنجفیل تضمینی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چیکارش کنم پودرش رو بریزم تو چایی؟ دم کنم؟

اره یک قاشق چایخوری بریز تو یک استکان چای همش بزن با قند بخور نبات داشتی نبات بریز تو چاییت

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید