2777
2789
عنوان

به این ادم چی میگن؟

453 بازدید | 78 پست

ادمی که تا یه کلمه میگی همه چیزو با هم قاطی میکنه، همه چیزو به هم ربط میده و میپیچونه، مثلا اگر بگی من گل دوست دارم میپرسه مگه طرفدار محیط زیست نیستی؟ گل رز حافظ محیط زیسته و چرت و پرت به هم میبافه که ادم اصل موضوع یادش میره... با این ادم چه رفتاری داشته باشم؟ قصدش چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این ادم برای پنهان کردن مشکلاتش و عیب هاش سعی میکنه جبهه بگیره در مقابل شما . یه نوع سپر دفاعی هست و ...

به شدت رفتار ازاردهنده ای هست، ادم دیگه دلش نمیخواد چیزی براشون تعریف کنه! به نظرتون چیکار کنم؟

نظرمن اینه قطع ارتباط صد درصدی،اینجور ادما روانی میکنن باو چیه 

واقعا به ادم حس روانی شدن میده،مثلا بهش گفتم فلان جا ادمای زیادی کشته شدن، تا نیم ساعت میپرسید منبعت چیه؟ خودت دیدی؟ بعد تا میگفتم میشمرد تعداد افرادو! فکر کن!

به شدت رفتار ازاردهنده ای هست، ادم دیگه دلش نمیخواد چیزی براشون تعریف کنه! به نظرتون چیکار کنم؟

کاری نمیشه کرد . من یکی‌ از همین افراد رو‌ تو زندگیم داشتم که رابطه مو کات کردم چون متاسفانه‌ ذات و طرز فکرشونو نمیشه عوض کرد . چون میترسن با مشکل درونیشون روبه رو شن برای همین همیشه سعی میکنن از شما مشکلی در بیارن و با شما بحث کنن . 

بهش تذکر دادم یعنی درست نمیشه؟

اگه آدم مهمی تو زندگیته . که نمیتونی یا به هر دلیلی حذفش کنی . 

اینه که در مقابل جواب های دور از منطقش واکنش نشون ندی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
کاری نمیشه کرد . من یکی‌ از همین افراد رو‌ تو زندگیم داشتم که رابطه مو کات کردم چون متاسفا ...

ب طور مثال متوجه شدی مشکل درونی شون چیه ؟

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

کاری نمیشه کرد . من یکی‌ از همین افراد رو‌ تو زندگیم داشتم که رابطه مو کات کردم چون متاسفا ...

گلم طرف مقابلم مریضه اگر یه دفعه ای قطع ارتباط کنم خیلی اسیب میبینه گیرافتادم به خدا. چیکار کنم؟