2777
2789

گفتی صاد یاده این جوکه افتادم که میگف بچه کلاس اولیه صابونو با س نوشته بعد بهش گفتن با صاده و س نیست ، گفته حالا با س باشه صابون دیگه کف نمیکنه 

🗿🗿🗿😂

و در من کسی است که فریاد میزند امید را ...:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما فقط یه معلم صاد داشتیم اسبم بلد نبود بکشه بی هنر 🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
😂 😂 وای اره همونو میگم منظورش ب کی بود

عهه 😂😂

صاد معلمه بود دیگه اززبون دانش اموز داشت تعریف میکرد صاد همه کار میکرد اما در نیرنگ اسم حرفی تو کارش بود همچین چیزی 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
آهاااا اووووون درس سهراب سپهری🤔

اره فک کنم اتاق ابی همچین چیزی 

عهه 😂😂 صاد معلمه بود دیگه اززبون دانش اموز داشت تعریف میکرد صاد همه کار میکرد اما در نیرنگ اسم حر ...

اررره 😂 ولی حس میکردم معلمشون فرد مشهوری بود

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830
اررره 😂 ولی حس میکردم معلمشون فرد مشهوری بود

والا خبر ندارم من فقط اونموقع حفظ میکردم میرفت مال حدودا هفت هشت ساله پیشه مغزم همراهی نمیکنه 😂😂😂