2777
2789
عنوان

دلم برای بچه اولم کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دقیقا شرایط شما رو دارم ۱۴ روز میشه دخترم بدنیا اومده پسرم خیلی کینه اییه اصلا نمیذاره دخترمو بغل کنم خیلی سخته🥲🥲

👼🏻مامان دو فرشته👼🏻کاربر ۹۷ هستم💜بلوچستان وطنم❤️‍🩹

منم دومی رو باردارم خیلی عصبی و کلافه ام دخترم هی میاد میگه مامان تو دیگه دوسم نداری 

تو عوض شدی 

چند بار دیدم از دور با غم نگام میکرد دلم آتیشه کاش زودتر میوردم زمانی ک بچه اولم احساسات حالیش نبود

.

من مامانم همیشه به نی نی محبت کلامی نمیکرد بیشتر محبت کلامی رو برای ماها میزاشت ما هم بچه بودیم الان فهمیدم اونموقع فکر میکردیم ما مرکز توجه اونیم

عاهعع ای مرگ تو معیار... فرمانده ستاد کل ایسگا گیری #با_جنبه_باش_خواهرم

هراز گاهی دزدکی خوراکی یا اسباب بازی بگیر برا بچه اولی بگو عزیزم خواب بودی داداشی اینا از خدا برات هدیه گرفته اینجوری ذوق زده میشه میفهمه هم تو هم بچه دومی بهش علاقه داره وبه فکرشو این خیلی جواب میده حتما امتحان کن

خب معلومه که اشتباه کردین

اگر پسرتون سنش خیلی کمه خیلیییی اشتباه بوده، من خودم ۶سالگیم بچه دوممون ب دنیا اومد، قبل از اون ی جوری دیگ‌ای با مامانم وقت میگذروندم که الان همش حسرتشو دارم. از اون به بعد من مسئول بچه دوم هم شدم و مراقبش بودم

خدا حفظشون کنه در هرحال

نمیدونم بازم سبک سنگین کن نمیخوام نظرم رو تصمیم کسی تاثیر بذاره  شاید کمی بگذره شرایط بهتر شه ...

من خیلی رو پسرم حساسم. مطمئنم دومی انقد دوست ندارم. میترسم نتونم دومی رو دوست داشته باشم و فرق بزارم

چرا الکی خودتو اذیت میکنی

یه مدت که بگذره هم خودت عادت میکنی به شرایط هم بچه اولت 

اصلا هم ذهنتو درگیر نکن، بچه ها زود خودشونو با شرایط وفق میدن، فقط تا میتونی بهش محبت کن 

من دقیقا شرایط شما رو دارم ۱۴ روز میشه دخترم بدنیا اومده پسرم خیلی کینه اییه اصلا نمیذاره دخترمو بغل ...

خیلی حسوده نه کینه ای

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔