محصول بهداشتی خریدم به نام مامانم بعد تو موبایل من هس نمی دونم بهش بگم یا نه آخه دعوا که می کنه اما خودم دوست ندارم برم بخرم و اون مارک پیدا نکردم از یجا هم میترسم مامانم بفهمه ناراحت شم نمی دونم چه کنم
اگ شماره و کدملی نخونه که دیج قبول نمیکنه .کلن به هر شماره آیی دادی پیام میاد .حالا یه کرم چه ارزش داره اینقد بترسی بابا عادی باش زندانی نیستی که
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
چون گفته بود از جای اینترنتی خرید نکنم : /discussion/topic/11970868/%d8%af-%db%8c%d9%80-%d8%ac%d9%80-%db%8c-%da%a9%d9%80-%d8%a7-%d9%84%d8%a7?postId=309002176
دی.جی کالا هم خوبه من خودم ازشون خرید میکنم حالا چیزی نیست فوقش اگه راضی نشدن که میشن میتونی سفارشتو لغو کنی
ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY