2777
2789

سلام  دوستان  

یه  خانمی  تو  اداره  مون  هست  خیلی  بهم  توهین  کرد  

میترسم  داستانو  بگم  و خودش  باشه  تو  نی نی سایت 😐..بخدا  شانس  ندارم  یهو  پیداش  بشه 

فقط  کلی  میگم  رفتم  واسه  ساعتهام و مدرسه  ام  ( مدرسه مو  تغییر دادم )  بهش  گفتم  لطفا  تخصصی  رشته  خودم  باشه  و گفتم  غیر تخصصی  نمیتونم  تدریس  کنم  ...بهم  گفت  بی  سوادی  که  نمیتونی  تدریس  کنی   یه  ذره  مطالعه  کن  ... تهدید  به  اخراجم  کرد  و الان  باهام  لج  کرده که  غیر  تخصصی  باید ورداری  و میخواد  بهم  فارسی  بده  تدریس  کنم  ...

و  هر  دفعه  میرم  اداره  با  داد  و فریاد  جوابو  میده ..

بخدا  اصلا  بهش  بی  احترامی  نکردم  و  فقط  توهین  میکنه..

نمیدونم  چطوری  پیگیری  کنم  

اگه  بخوام  نامه  بزنم  به  بازرسی و شکایات  آموزش  و پرورش  پیگیری  می‌کنند؟ 

تهدیدش کردی که کارشو گزارش میدی؟

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اینجوری باشه که شما میگید قطعا این آدم فقط با شخص شما بدرفتاری نکرده با چندنفر دیگه هم بدرفتاری ...

آره  خیلی  ها  شاکی  هستند  

یه  بار  جلوی  چشام  کلی  سر  همکارم  داد زد  

ولی  کسی  جرئت  نمیکنه  بره  شکایت  

من  میخوام  اقدام  کنم  

امروز  خیلی  از  رفتارش  گریه  کردم  

عزیزم وقتی کمبود باشه ا ساعاتت با تخصصی  پر نشه درس غیر تخصصی هم میدن این که مرسومه  آموز ...

من هم یه  وقت هایی چند ساعت   غیر تخصصی  تدریس  داشتم 

حرفم  رو توهین  هاش  هست  

معمولا  وقتی  میرن  واسه  انتخاب  مدرسه   میگن  تخصص من این  هست  و  خوب  نیازی  به  توهین  و بد و بیراه  نداره ..

کلی  سر  یه  حرفم  بهم  توهین  کرد  که  تو  بیسوادی که نمیتونی  مثلا  عربی  یا  ادبیات  تدریس  کنی  و کلی  حرفهای  تحقیر  آمیز  دیگه ...

الان  هم  لج  کرده  با  اینکه ساعت  هست  میگه  فقط  غیر  تخصصی  ادبیات  وردار ...

رفتم  با  دو  تا  مدیر  صحبت  کردم  و گفتند  رشته  مو  میخوان  ولی  مسئولش  لج  کرده  و نمیذاره 

نه   اگه  اینو  بگم  که  بیچاره ام  میکنه   تا  بخوام  ...

شکایت کنی با اون کاری ندارن فوقش یه درج در پرونده ولی اون بیشتر لج میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شکایت کنی با اون کاری ندارن فوقش یه درج در پرونده ولی اون بیشتر لج میکنه

خوب  شکایت  نکنم  که  به  رفتارهاش  ادامه  میده   ...

میخوام  حضوری  جوابشو  بدم  اجازه  نمیده  بخدا  روانی  هست   احساس  میکنم  شیطان  روبه روم  هست  از  بس  بد  بودنش  مشخصه

خوب  شکایت  نکنم  که  به  رفتارهاش  ادامه  میده   ... میخوا ...

با رییس اداره مطرح کردی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ