2581
2640

کاربر معصومه فکر کنم ازمون ارشد داشتن

(اگه دیدی جوابتو ندادم بدون حوصله نداشتم واسه افکار پوسیده تو تایپ کنم.)   یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌                     #من.عاشق.او.بودمو.او.عاشق.او.بود🥲💔   ‌‌‌‌‌‌                گفتم از عشق تو بیمارم گفت به جهنم مگه من پرستارم؟!.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

@masoomehh

من نمیتونم تگش کنم خودت تگ کن

(اگه دیدی جوابتو ندادم بدون حوصله نداشتم واسه افکار پوسیده تو تایپ کنم.)   یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌                     #من.عاشق.او.بودمو.او.عاشق.او.بود🥲💔   ‌‌‌‌‌‌                گفتم از عشق تو بیمارم گفت به جهنم مگه من پرستارم؟!.
2603
ممنونممم❤️❤️🌹

خواهش میکنم قشنگم

ارشدبدون کنکورهم هست ؟

اره عزیزم معدل خوب میحواد مثلا اگه ازاد بخوای بالای ۱۷ فکر کنم دولتی هم مثلا باید جزو ۲۰ درصد برتر دانشگاهتون باشی و معدل ۱۹ به بالا میخواد فکر کنم

عزیزم شما قبول شدید؟ به نظرتون همینا کافیه یا منبع اصلی رو هم بگیرم🤦🏻‍♀️

آره رتبم شد ۸، ببین اگه جزوهای لیسانست خوبه یه دور بخون 

و حتما تستای کنکورای سال قبلو بزن 

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
2456
آره رتبم شد ۸، ببین اگه جزوهای لیسانست خوبه یه دور بخون  و حتما تستای کنکورای سال قبلو بزن&nbs ...

وااای یا ابلفضللل چقدر خوب🥺دمتون گرم❤️امیدوار شدم پس. بعد عزیزم بلخشید سوال زیاد میپرسم شما رشته تون چی بود و چندساعت میخدندید؟چقدر وفت گذاشتید؟ یه سری کانالها هست تو تلگرام مشاوره و برنانه ریزی و...انجام میدن نظرتون چیه؟ خودم میتونم بخونن یعنی یا این کلاسارو ثبت نام کنم

خودم امتحان دادم منبع خاصی نخوندم روزانه بندر قبول شدم علوم اجتماعی امتحان دادم و همه رو پایین ۲۰ زد ...

وای واقعا؟ انقدر استرس دارم از دیروز فقط کتابای مدرسان رو گرفتم گفتم شتید کافی نباشه ممنون عزیزم امیدوارم کردید❤️❤️موفق باشید انشالله❤️🌹

وااای یا ابلفضللل چقدر خوب🥺دمتون گرم❤️امیدوار شدم پس. بعد عزیزم بلخشید سوال زیاد میپرسم شما رشته تو ...

فدات عزیزم❤️کلا استرس نده به خودت کنکور ارشد اصلا سخت نیست فقط کافیه یه دور جزوه هاتو مرور کنی و تستای سالای اخیر کنکور تا ۵ سال قبلو بزنی چون تکرار میشه معمولا، حتما منابع رشتتو ببین چیه و از استادات منبع و جزوه خوب بگیر معمولا جزوه های دانشگاه تهران منبع کنکور ارشده ولی شما باز پرس و جو کن از هم کلاسیات و استادات

من خودم خوندم کلاس نرفتم مشاور هم نداشتم چون دانشگاهم دوره لیسانس جزو دانشگاه های خوب بود نیاز نداشتم ،حدود سه ماه کنکوری خوندم روزی ۴،۵ ساعت ،چون کارآموزی میرفتم و ترم. آخر بودم بیشتر نمیرسیدم ولی حتما حتما تستای کنکورو بخون حتی اگه کلا نرسیدی جزوه بخونی تستا رو کار کن 

من رشتم مهندسی محیط زیست عزیزم 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری❤️

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
فدات عزیزم❤️کلا استرس نده به خودت کنکور ارشد اصلا سخت نیست فقط کافیه یه دور جزوه هاتو مرور کنی و تست ...

مرررسی عزیز دلم چشم حتما انشالله همیشه موفق باشی لطف کردی وقت گذاشتی جواب دادی دمت گرم❤️‌💋

2604