2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نگرفتم ولی چون بچه دارم میدونم خیلی سخته یه پسر ۷ ساله دارم فردا شب برای اولین بار مجبورم ازش جدا بشم و برم پرستاری مادرم رو بکنم دیشب هر دو گریه کردیم 

اگر امکانش هست جدا نشو

من کسی ام ک بچه طلاقه

ببین فقط میگم نکن

چیزایی که به اون بچه میگذره قابل توصیف نیست

شاید توی سن پایین زیاد حالیش نشه ولی هر روزی که بزرگتر میشه بیشتر از زندگیش متنفر میشه از مامان باباشم بدش میاد حتی اگه ظاهرشو خوب نشون بده

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸

اگر بچه رو ببریم باخودمون شوهر خوش خوشونش میشه اگرم نبریم با درد دوریش چه کنیم و بچه بیچاره زجر میکشه 

اینقدر تو سایت میگن مگه با بچه نمیشه طلاق گرفت جای ما نیستن ک دردشو حس کنن

سرنوشت بد نوشت ...

استارتر تاپیک قبلیت رو دیدم. اگه بخاطر جاری میخوای جدا شی اصلا اینکارو نکن مگر اینکه دلیلت چیز دیگه باشه. جاری اصلا آدمه که بخوای بخاطرش حرص بخوری؟ هرکار کرد مثل خودش رفتار کن ولی جلوی شوهرت جوری وانمود کن که مشکلی باهاش نداری. وقتی تنهایی جبران کن برای جاریت رفتارای بدش رو.

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

پس چکار کنیم سوختن و ساختن تا کی  جوونیمون چی میشه

اون بچه باید تاوان اشتباهات شما رو بده؟ کل کودکی و نوجونی و جوونی اون بچه رو میخواین ب گند بکشین که خوده مثلا بالغتون جوونی کنین؟ تازه یادت اومده؟؟ قبل اینکه بچه بندازی بیرون باید میرفتی جوونی میکردی الانم حق نداری زندگی یه بچه دیگه رو خراب کنی بخاطر هوس و خودخواهی های خودت

بشین خونه داری و اشپزیتو بکن و مادره خوبی باش

باور کن کافیه یه شب بره خونه دوستش بمونه خونواده گرمشونو ک کنار همن ببینه اون وقت حالش از ریخت و قیافه تو و شوهرت بهم میخوره از خودشم حتی بدش میاد

انسان باش

اخه چقد تحمل کنیم ؟؟

قبل از بچه اوردن باید بهش فکر میکردین

اشتباه خودتونه پاش بمونین یکی دیگه رو بخاطر اشتباه خودتون بدبخت نکنین بذارین اونم رنگ خونواده داشتن رو ببینه گناه داره یه زندگی عادی داره ازش نگیرین بذارین مثل بقیه دوستاش بمونه

اون بچه باید تاوان اشتباهات شما رو بده؟ کل کودکی و نوجونی و جوونی اون بچه رو میخواین ب گند بکشین که ...

مرسی عزیزم 

یکم پدرمادرتونو هم درک کن شاید بعد از اومدن تو به مشکل خوردن 

ماهم قبل بچه گل و بلبل بودیم عزیزم 

باورود بچه همه چی داغون میشه 

سرنوشت بد نوشت ...
پس چکار کنیم سوختن و ساختن تا کی  جوونیمون چی میشه

تو با این سنت داری میگی جوونیمون چی میشه

خب اون بچه بچگی و جوونیش و آیندش مهم نیست؟ مال اون چی قراره بشه؟ میدونی چقد سخته شنیدن یه سری حرفایی ک پشت مادرای مطلقه در میارن؟ میدونی بدون پدر توی خونه بزرگ بشی چقدر سخته؟ بچه نیاز به مادر و به پدر داره

بچه زبون باز نمیکنه هیچی نمیگه ولی تو خودتو یه درصد جاش بذاری میفهمی چقدر سخته