2777
2789
مرسی عزیزم  یکم پدرمادرتونو هم درک کن شاید بعد از اومدن تو به مشکل خوردن  ماهم قبل بچه گ ...

میخواستین بچه نیارین گناهه بچه ها چیه اشتباه خودتونه

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
تو با این سنت داری میگی جوونیمون چی میشه خب اون بچه بچگی و جوونیش و آیندش مهم نیست؟ مال اون چی قرار ...

فکر نمیکردم بچه اینقدر سختش بشه مرسی که روشنم کردی گلم 

سنمو از کجا میدونی حالا 😃

سرنوشت بد نوشت ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نمیکردم بچه اینقدر سختش بشه مرسی که روشنم کردی گلم  سنمو از کجا میدونی حالا 😃

تازه حوصله نداشتم هیچ کدوم مشکلاتشو نگفتم اصلا😂 خب سنت صدرصد به اندازه ای هست که بچه داری دیگه  یعنی بزرگی سن نوجوونیت تموم شده

اره اشتباه کردم اوردم قبول دارم ولی متاسفانه دکمه انصراف نداره 

مادره خوبی باش❤ کد بانوی خونه باش شوهرتو ولش کن خودت زندگی خودتو قشنگ کن توی همون خونه

اون بچه باید تاوان اشتباهات شما رو بده؟ کل کودکی و نوجونی و جوونی اون بچه رو میخواین ب گند بکشین که ...

مرسی گلم اره باید همینکارو بکنم 

وجود یا نبود پدر ینی اینقدر تاثیر داره؟ اخه مثلا پدرش فقط دوساعت تو خونه هست اونم سرش تو گوشی 

سرنوشت بد نوشت ...
مرسی گلم اره باید همینکارو بکنم  وجود یا نبود پدر ینی اینقدر تاثیر داره؟ اخه مثلا پدرش فقط دوس ...

ببین بابای من یه فاجعه ی به تمام معناست یعنی نه اخلاق داره نه نظافت داره نه اصلا هیچی

ولی این که توی خونه ای بزرگ بشی که توش پدرت نیست شاید خودتم حالیت نشه ولی داغون میشی یهو به خودت میای میبینی داری حسرت میخوری که بقیه بچه ها هر شب خونشون باباشونو میبینن

ببین بابای من یه فاجعه ی به تمام معناست یعنی نه اخلاق داره نه نظافت داره نه اصلا هیچی ولی این که تو ...

چی بگم من تا قبل از حرفای تو میخواستم بچمو بسپارم پدرش الان نظرم عوض شد 

ببین اگر یکی از والد هات وضع روحیش خیلی وخیم بود بازهم ترجیح میدادی باهاش زندگی کنی؟

سرنوشت بد نوشت ...
چی بگم من تا قبل از حرفای تو میخواستم بچمو بسپارم پدرش الان نظرم عوض شد  ببین اگر یکی از والد ...

آره و توقع داشتم خودشونو و زندگیمونو درست کنن