2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون کپی خودشونن😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 59 پست
خواهر من بچه اش شبیه مادرشوهر😶 اصن انگاری مادرشوهرشو دوباره زاییده 😑😐

در ميزان علاقش تاثيري داشته؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر بزرگیم شبیه خودمه دختر کوچیکیم همه میگن عمه هاش رفته ولی یکی گفت چقدر این دخترت شبیه خودته دخترم توی ابرا بود خوددم نگاش میکنم میگم مامان شبیه خودمی انقدرخوشحال میشه دخترکوچیکیمو میگما 

پسرم هرکی میبینه میگه بچه انقدر شبیه مامانش مگه میشه

پسر منم. هر فروشگاهی وارد میشیم میگن چقدر مادر و پسر شبیهین.

حتی چال روی لپ راست و مدل چشم و ابرو و همه چیمون کپ همه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

منم دوست دارم اگه دختر شد شبیه من بشه  ولی همه داداشای شوهرم بچه هاشون شبیه خودشونن کپی هم بعد یکی که دختر داره هم قیفاش بیشتر پسرونه‌س تا دخترونه😂

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...

دوس دارم اگه یههههه روزی دختردار شدم موهاش و چشماش به خودم بکشه موهاش فر باشه و چشاش کشیده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
مادرشوهرش خیلی زن خوبیه، واقعا محترم و دوست داشتنی، ناراضی نیست از این موضوع ولی خنده داره😂😂

يعني شوهرش هم ب مامانش شبيه نيست ك بگي بچه ب باباش رفته؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خواهر من بچه اش شبیه مادرشوهر😶 اصن انگاری مادرشوهرشو دوباره زاییده 😑😐

دختر منم انگار شوهرم مستقیم خودش زاییده من نقشی نداشتم 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز