2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون کپی خودشونن😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 59 پست

دختر بزرگم به خانواده پدریش رفته  دختر کوچیکم به خانواده من و کوچیکی خودم .عدالت برقراره 

از لحاظ دوست داشتن یکسانن .البته کلا دختر کوچیکم شیرینتره از نظر بقیه اونم بخاطر اینکه سر من رفته😂

هروقت اخلاق بدی دارن منو و شوهرم به شوخی میگیم ببین سر تو رفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کپی داداش بزرگمم🤣

داداش کوچیکم کپی منه🤣

ولی این دوتا شبیه هم نیستن

ایا متوجه شدید من چی میگم؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نه ماه زحمت بکش اینم بشه آخر و عاقبتش😂😂😂

والا فقط چون سبزه است و موهاش فر میگن شبیه منه ولی خب همسرمم همینه خودم حقیقتو میدونم میخوان دلداریم بدن 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂  خواهر شوه ...

اخي چ بامزه

واقعا انتقال ژن چيز عجيبيه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مشکی

چه جالب از سمت شما کسی چشم رنگی بوده یا خونواده شما همه مشکی هستن؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم