2777
2789
عنوان

به نظرتون این بی بی چک مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 39 پست
بالایی برای دیروزه عزیزم زیری برای امروزه منفیه کلا من سر وقت میشم احتمال قوی امروز عصر یا فردا پریو ...

انشاءالله که خیره 

هر چی شد خبر بدین 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
چند روز عقب انداختم  ولی تا مثبت نشه نمی‌رم

انشالله ک مثبت میشه عزیزم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی بی نزدی دیگه

سلام عزیزم

نه امروز شوهرم خونه بود

اگه پریود نشدم انشاءالله فردا 

دیشب وحشتناک گرگرفتگی داشتم 

شما چی ؟

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
سلام عزیزم نه امروز شوهرم خونه بود اگه پریود نشدم انشاءالله فردا  دیشب وحشتناک گرگرفتگی داشت ...

منم هنوز هیچی ماه قبل هم ۳۱روز شدم برعکس هرماه امروزم روز ۳۱هیچ علایمی هم ندارم جز درد کمر و دل که میاد و میره

منم هنوز هیچی ماه قبل هم ۳۱روز شدم برعکس هرماه امروزم روز ۳۱هیچ علایمی هم ندارم جز درد کمر و دل که م ...

انشاءالله خیره 

اگه نشدین فردا هر دو تست بزنیم ببینیم چی میشه 

من یونی تست هم دارم 

نمی‌دونم این بزنم یا مدیکور 

انشاءالله خیره  اگه نشدین فردا هر دو تست بزنیم ببینیم چی میشه  من یونی تست هم دارم  ...

من میکور دارم فقط اما احتمالا امروز میشم نمیدونم چی شده من همیشه نهایت ۳۰روز پریود میشدم

من میکور دارم فقط اما احتمالا امروز میشم نمیدونم چی شده من همیشه نهایت ۳۰روز پریود میشدم

حداقل خیالت راحت میشه