2777
2789
عنوان

مشکل شبکیه دخترم

3122 بازدید | 32 پست

سلام ازتون خواهش میکنم هرکی داره اینو میبینه اگه میتونه کمکم کنه واقعا شرایط روحی خوبی ندارم دخترم مشکل شبکیه داره ودیدش خیلی کم شده گفتن ببرش تهران بیمارستان فارابی ولی اصلا جواب نمیدن وچندتایی هم دکتر رامک روحی رو معرفی کردن که نمیدونم چجوری میشه ازش وقت گرفت تو نت که هر شماره ای میزنم جواب نمیدن من شهرستانم واصلا تا حالا تهران نیومدم 

خواهش میکنم هرکی میدونه به من بگه چجوری میشه نوبت گرف یا اگر چشم پزشک خوب میشناسید معرفی کنین ممنونتون میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فارابی نبریاااااااااااا اصلااا ابدااااااا نبر تورو جون جدت فک نکنی فق حرف تجربه اکثریت دیدم 

از دکتر شهرت نامه بگیر 

ببر دکتر ناصری پور

ایشون کورو بینا کردن. دورازجون

مشکل دخترت چیزی نیست 

بیمارستان نور ضفر عمل کن 

ومن خودم 3 دفعه پیش همین دکتر عمل کردم 

جوابگویی انقدر بالا بود که واقعا معجزه کردن

من تو شهر خودمون قرار به تخلیه بود الان چشمم دید خوبی داره 

پس خواهشا فارابی نبریا و هم اینکه نامه بگیر از دکتر شهرت ناصری پور بدون نامه قبول نمیکنه 

وقتاشم اکثر یک تا دوماه اس دیر نی

فارابی نبریاااااااااااا اصلااا ابدااااااا نبر تورو جون جدت فک نکنی فق حرف تجربه اکثریت دیدم  ا ...

واقعا خدا خیرتون بده از چند نفری هم شنیدم ولی مردد بودم عزیزم این پزشکی که میگین مطب داره 

آره من نامه دارم خیلی وقته گرفتم ولی موفق نشدم بیام 

اصلا نگران نباش حتما خوب میشه، دکترسیدعلی طباطبایی،پروفسور سهیلیان اینا رو خیلی تعریف میکنن بعد کیلی ...

آخه کسی هم جوابگو نیس میتونم دوسه روزی بیام بمونم ولی میترسم باز هیچ نوبتی بهم ندن