2410
2553

تو استخر فقط راه میرفتید یا ورزش هم انجام میدادید؟

درد هم داشتید تو آب؟

من چند روزه چندتا حرکت به جز راه رفتن انجام میدم بعد حس میکنم بدتر شدم.از استخر که میام خونه درد دارم👩‍🦯نمیدونم دیگه چیکار کنم.دوست ندارم عمل کنم

فیزیوتراپی رفتم،طب سوزنی، طب سنتی، استخر ...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

فقط راه باید بری

اره اولا راه میرفتم ولی اونموقع هم باز درد داشتم کم کم عادت کردم ولی الان چند روزه تو اب ورزش میکنم باز انگار بدتر شدم امروز حس میکنم نوک انگشتای پام یه کم میسوزا🥲

اره اولا راه میرفتم ولی اونموقع هم باز درد داشتم کم کم عادت کردم ولی الان چند روزه تو اب ورزش میکنم ...

انگار به کمرت فشار وارد شده ورزش نکن ،من دکتر گفت برو تو اب فقط راه برو .یه مدتم تو خونه کار سنگین نکن

لطفا ادمای عصبی و بی ادب تایپیک من 
چرا مامان من میرفت فقط در حدی که اروم اروم راه میرفت  ولی اخرشم عمل کرد  دکترش خیلی خوب ...

ممنون عزیزم من همه تلاشمو دارم میکنم به عمل نرسه🥲باز برم دکتر ببینم ایندفعه چی میگه تن مادرتون سلامت❤️

ولی خب باید زیر نظر دکتر باشه چون ممکنه یه وقت درد شدتش بالا باشه با آب درمانی اوکی نشه  ما دک ...

ممنون عزیزم از نظرت اره منم یه وقتا حس میکنم بعد استخر بدتر میشم. دکترشون کجای تهران هستن؟

2456
2669