2777
2789
عنوان

کسی هسه بچه داره

275 بازدید | 28 پست

و داره برا کنکور میخونه؟؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین،چالش عکس شب امتحان گذاشته و این عکس که برنده ی مسابقه شد کلی حرف داره😍😍

بچه ها، مانع پیشرفت مادراشون نیستن

این خیلی کیوت بود ، دلم نیومد نفرستم 😁😍🥰

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

بسلامتی  من نمیرم آخه شوهرم میگه فقط پزشکی  من قبلا لیسانس گرفتم  واقعا با یه بچه ...

شوهرمنم میگفت پزشکی  ولی گفتم نمیتونم چندسال از درس دور بودم واقعا سخت  بود  الانم  بچه هام بزرگتر شدند تا توتستم   شما هم بچت کوچیکه  سخته  اگه کمکی داری  که بعدش  بچت را بزاری پیشش  میشه  بخونی   منم تا بچه هام از اب و گل درنیامدند  شوهرم  نمیزاشت درس بخونم   

💖عشقم خانواده ام💖