2777
2789
عنوان

درمورد کارت به کارت کردن با اپ...

129 بازدید | 7 پست

اگه سیم‌کارت به اسم خودم نباشه چه شکلی/با کدوم اپ میشه کارت به کارت انجام داد؟ یه سیم دارم فعلا فقط اون هم به اسم شوهرمه که قبلا هم باهاش تو همین اپ بودم قبل این که احراز هویت لازم بشه. سیم‌کارت خودم تازه گم شده سوزوندمش وقت نکردم برم بگیرم.🤔

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کارت هم به اسم شوهرته که مشکلی نیست اما اگه نیست اصلا نمیشه رمز پویا گرفت و انتقال داد که 

نه کارت خودمه متاسفانه، شماره‌ای که برای رمز پویا به بانک دادم همین شماره‌ایه که دستمه نه شماره به اسم خودم، ولی برای احراز هویتش بدرد نمیخوره🤦

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه کارت خودمه متاسفانه، شماره‌ای که برای رمز پویا به بانک دادم همین شماره‌ایه که دستمه نه شماره به ا ...

خب اگه مراحلو کامل نرفته باشی که اصلا بهت رمز پویا نمی‌ده که انتقال بدی 

مگه اینکه بری خودپرداز 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند