2777
2789
عنوان

سهمیه ۲۵ درصد جانبازی..

436 بازدید | 18 پست

سلام..

امروز خونه عموم بودم بحث شد سر کنکور ...

من و دخترش همکلاس بودیم از کلاس اول تا۱۲هم دیقا تو یه مدرسه ویه کلاس بودیم..

من داروسازی دانشگاه جندی شاپور قبول شدم اون با سهمیه۲۵ درصد جانبازی که درصداشو دیدم من میانگین ۵۸ زدم اون میانگین ۳۱ اون دندان همین دانشگاهی که من بودم قبول شد..

بماند چقد حسرت خوردم.‌

امروز رفته بودیم خونه عموم عموم بهم میگفت بهت میگفتم درس بخون نمیخوندی همینم شد نتیجت دخترشم پیشش بهم میخندید..

اعصابم الان اینقد خرابه که حتی نتونستم برم باشگاه..

میگم این سهمیه ها هم نون خوش از گلوشون پایین میره؟؟

ضد قانون کشور نیست ک

فقط سهمیه هیئت علمی...

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی نیست بگه اوکی از سهمیه ات استفاده میکنی رشته خوب قبول میشی حداقل به رخ دیگران نکش 

کاش همون موقع جوابشونو میدادی، این آدما بالاخره یه جایی ضربشو میخورن، یاتوکار یا تو زندگیشون یاجاهای دیگه 

چرا نگفتی ایشون با سهمیه قبول شدن 

چرا جواب ندادی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم ولی رشته شما که بهترتره من خواهرم دارو خونده و داروخونه نزده و طرحشم میره و درکنارشم مسئول فن ...

دندون اگر ادامه بدی تا ماهی یکی دو ملیارد میتونی در بیاری 

واسه همینه انقدر طرفدار داره

کاش خانواده جانبازا و شهدا کامل مخارج تحصیل رایگان بود 

خوابگاه و بقیه موارد لازم تا پایان دانشگاه براشون فراهم و رایگان بود

ولیییی سهمیه کنکور نداشتن این واقعا خیانت در حق جامعه و کشور ماست اینا میشن  دکترای احمق بیسواد که با جون مردم بازی میکنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دندون اگر ادامه بدی تا ماهی یکی دو ملیارد میتونی در بیاری  واسه همینه انقدر طرفدار داره

ولی کار هر کسی هم نیست اصلن دختر عموت با سهمیه تخصص هم بگیره وقتی گند بزنه به دندون ملت قطعن کارش نمیگیره

دوست خواهرم دندون خونده حسرت میخوره کاش دارو خونده بود

کاش خانواده جانبازا و شهدا کامل مخارج تحصیل رایگان بود  خوابگاه و بقیه موارد لازم تا پایان دان ...

مگه نیست؟ هم خدمات مالی دارن. دانشگاه ازاد شهریه رایگان و.... دیگه چی بدن بهشون

توی کنکور هم طلبکارن هنوز

کاش خانواده جانبازا و شهدا کامل مخارج تحصیل رایگان بود  خوابگاه و بقیه موارد لازم تا پایان دان ...

دقیقا  ی سری‌احمق که با رتبشون آزادم قبول نمیشن چندتا صفرشون میفته همینه می‌رن جای دیگران میشینن حق دیگرانو میخورن بعد با چه پررویی و اعتماد بنفسی رشته های  پزشکی و پیراپزشکی می‌رن با جون مردم بازی میکنن

الان دیگه اونقدم سوادمهم نی... بالاخره یادمیگیرن، وجدان درطبابت خیلی مهمه، توشهرماکلی پزشک هست بچه شهیدندولی انقد باانسانیت ووجدانند، حتی پزشک جانبازداریم میشینه یروز رایگان میبینه، اینکه بی سوادن روقبول ندارم اتفاقا بچه های این آدمهابا وجدانترند به نسبت،البته صددرصدنمیگما چیزی که دیدم میگم، ولی خب درکل سهمیه بی عدالتیه

الان دیگه اونقدم سوادمهم نی... بالاخره یادمیگیرن، وجدان درطبابت خیلی مهمه، توشهرماکلی پزشک هست بچه ش ...

اگه وجدان داشتن اینجوری خودشونو نمینداختن جلو و با نامردی پزشکی بخونن ولمون کن خواهر

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه