2410
2553
عنوان

بذارید دختراتون تجربه کنن❌️

172 بازدید | 6 پست

منظورم هرچیزی و توی هرسنی نیست.

ولی وقتی دختر ۲۴ ۲۵ سالتون آرزوشه سفر تنهایی رو تجربه کنه، یه شب تا ۱۲ با دوستاش بیرون باشه،رانندگی کنه خودش و...با این تصور که اون دختره نه پسر که از عهده ش بربیاد محدودش نکنید.راهنماییش کنید ولی محدود به این چیزها نه.نذارید فکر کنه چون دختره اجازع نمیدید که تنها بره بیرون...آره جامعه خطرناکه و شماهم به دهترتون اعتماد دارید و از جامعه میترسید ولی تا کی؟ حتما باید ازدواج کنه تا بتونه این کارارو انجان بده؟

من موندم یعنی پدرو مادرا از اون کاری که میترسن سر دخترشون ساعت ده شب پیش بیاد ساعت ده صبح نمیشه اون اتفاق رابطه اینجور چیزا پیش بیاد ؟ حالا دوازده نه بعضی خانواده ها میگن آفتاب غروب نکرده خونه باشی خب اون کاری که میترسید سر دخترتون بیاد صبح هم میشه

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

خواهر من مشکل اینکه وقتی هم ازدواج کرد عن آقا نمیزاره این کارا رو بکنه آسایش نداریم ما دخترا که کلا ...

اره اونم تو ذهنم بود که اگه خدایی نکرده آدم با یه آدم نادرست ازدواج کنه...

ببین خانواده هامون خوبن دوستمون دارن ولی مشکل اینجاست این دوست داشتن و نگرانی بیش از حد باعث میشه مارو محدود کنن تا به وقت اتفاقی برامون نیفته.

البته هستن خانواده هایی که به خاطر حرف مردم کلا...

2603
من موندم یعنی پدرو مادرا از اون کاری که میترسن سر دخترشون ساعت ده شب پیش بیاد ساعت ده صبح نمیشه اون ...

بعد اخه فکر کن پسر تو این چیزا اوکیه بعد دختر... درسته یه سری خطرات برای دخترا بیشتره ولی آخه اینطوری پیش بره یه سری چیزا میشه حسرت در آینده...