2410
2640
عنوان

خدا الهی لعنتت کنه

244 بازدید | 12 پست

بعدازظهری یکی از دوست های شوهرم زنگ زد

برا حسینه مداح آوردیم یک ساعت دیگه مراسمه اگه میشه بیاریمش خونه شما این یه ساعت رو

منم رفتم خونه مامانم حالا که برگشتم میبینم وسط قالیم زرد شده

قلیون گزاشتن تو سینی داغ شده قلیم سوخته

منم قالی ها رو لوله کردم وکلی هم باشوهرم جیغ وداد کردم

اعصابم اغون شده امام حسین به کمرت بزنه که روان منو به هم ریختی الان داری روضه میخونی😭😭

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�

نباید اجازه میدادین یا خونه رو ترک می‌کردید 

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨
نباید اجازه میدادین یا خونه رو ترک می‌کردید 

چه غلطی کردم😭

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

یاد اون روضه ای که یه مدت پخش شده بود افتادم

روضه خون یه طرف روضه میخوند

ملتم یه طرف دیگه قلیون میکشیدن🤐

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران💙                                   
2603

خونه رو واسه مرد غریبه ول کردین؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
https://abzarek.ir/service-p/msg/1516840👉🏻 بفرمایین اینم چالش دو طرفه حالا هرچی دلت بخواد میتونی بهم‌ بگی🤗
چه غلطی کردم😭

حداقل بهش برسونید باید خسارت بده.

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨
خونه رو واسه مرد غریبه ول کردین؟

هروقت اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم

خیر سرم گفتم مداحه نمیدونسم میخوان قلیون بکشن

یاد اون روضه ای که یه مدت پخش شده بود افتادم روضه خون یه طرف روضه میخوند ملتم یه طرف دیگه قلیون می ...

کجا بود

اخه اینجا بعضی جاها رسمه یجورایی

من شهرستان کوچیکی بود تو هرمزگان چند سال بعد تو عروسی ها تو محرم روضه ها دسته ها خانومای سنتی و اکثرا مسن میشینن قلیون میکشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
https://abzarek.ir/service-p/msg/1516840👉🏻 بفرمایین اینم چالش دو طرفه حالا هرچی دلت بخواد میتونی بهم‌ بگی🤗
کجا بود اخه اینجا بعضی جاها رسمه یجورایی من شهرستان کوچیکی بود تو هرمزگان چند سال بعد تو عروسی ها ...

نمیدونم دو سه سال پیش تو تلگرام پخش شده بود🤐

جنوبیا عشقن واقعا خوش به حالت

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران💙                                   
نمیدونم دو سه سال پیش تو تلگرام پخش شده بود🤐 جنوبیا عشقن واقعا خوش به حالت

مردم خونگرم و با معرفتی ان 

اومدی جنوب هستیم در خدمت🌷🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم خونگرم و با معرفتی ان  اومدی جنوب هستیم در خدمت🌷🙂

خیلییی خوبن مثل خودت

فدات عزیزدلم خدمت از ماست 

پسر نازتو از طرف من ببوس😘💞