2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قابل درمانه با چنتا قرص درمان میشه،اگه دیر بری دکتر خطرناکه،چون بخشی از درسم هست گفتم بهت اطلاع بدم& ...

رفتم دکتر همون روز اول قرص یدوکینول داده میخوام ببدونم یدوکینول باعث سرگیجه و بی اشتهایی و یکم تهوع میشه یا نه

قابل درمانه با چنتا قرص درمان میشه،اگه دیر بری دکتر خطرناکه،چون بخشی از درسم هست گفتم بهت اطلاع بدم& ...

جایی که زندگی میکنی ممکنه ،آبش آلوده باشه،یا اینکه از طریق میوه وسبزی که خریدی بهت منتقل شده باشه پس همش رو بریز دور چون کیست آمیب خیلی زنده میمونه

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
رفتم دکتر همون روز اول قرص یدوکینول داده میخوام ببدونم یدوکینول باعث سرگیجه و بی اشتهایی و یکم تهوع ...

نه باعث اینا نمیشه اینا عوارض خود بیماری ،چون آمیب بخشی از روده ات رو تخریب کرده باعث اسهال خونی شدی ،وداشتن سرگیجه میتونه نتیجه خونی باشه که ازت رفته، 

نه باعث اینا نمیشه اینا عوارض خود بیماری ،چون آمیب بخشی از روده ات رو تخریب کرده باعث اسهال خونی شدی ...

آزمایش دادم اصلا کم خون نیستم و اینکه از وقتی دارو رو میخورم سرگیجه و تهوع دارم قبلش نداشتم گفتم شاید از دارو باشه

آزمایش دادم اصلا کم خون نیستم و اینکه از وقتی دارو رو میخورم سرگیجه و تهوع دارم قبلش نداشتم گفتم شای ...

شاید به دارو حساسیت داری به دکترت اطلاع بده که یه قرص دیگه بده،چون ۲نوع قرص وجود داره یکی یدوکینول هست ،اون یکی چون برام مسئولیت داره نمیتونم بگم ،از پزشک بپرسی بهتره

شاید به دارو حساسیت داری به دکترت اطلاع بده که یه قرص دیگه بده،چون ۲نوع قرص وجود داره یکی یدوکینول ه ...

تو بیمارستان بستری بودم بهم مترونیدازول تزریقی میدادن ولی وقتی مرخص شدم فقط یدوکینول داد

شاید به دارو حساسیت داری به دکترت اطلاع بده که یه قرص دیگه بده،چون ۲نوع قرص وجود داره یکی یدوکینول ه ...

حالا تا شنبه که برم دکتر و اطلاع بدم بهش یدوکینول رو بخورم اشکال نداره با توجه به این عوارضی که واسم داره؟

حالا تا شنبه که برم دکتر و اطلاع بدم بهش یدوکینول رو بخورم اشکال نداره با توجه به این عوارضی که واسم ...

اکه دیدی حالت تهوع و سرگیجه خیلی بیشتر شده قرص رو قطع کن وبه پزشک مراجعه کن اگه دیدی تغییری نکرد و کمتر شده بدون سیر بیماری هست و باید طی بشه