2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 66 پست
هیچی عوض نمیشه هربار قول داده بهتر بشه و دو روز بعد رفته ب تنظیمات کارخانه

صد در صد

جهان هستی به خودش ندیده مردی ، درست بشه😂

یه کم کتابای روانکاوی رو مطالعه کنی، میتونی درکش کنی. اونم خودش قربانی تربیتشه. دست خودش نیس.البته حق نداره ندیده بگیرتت، اگه ندیده میگیره تو ام ندیده بگیر، کم کم دخترات بزرگ میشن باهم بریم گشت و گذار و ددر و تفریح

صد در صد جهان هستی به خودش ندیده مردی ، درست بشه😂 یه کم کتابای روانکاوی رو مطالعه کنی، م ...

از خودم بدم میاد

من کسی بودم ک بخاطر نشستن اقتدار طرف حتی سرکوفت هم نمیزدم

غر هم نمیزدم

ولی حالا تبدیل شدم ب آدم غرغرو بیخود بی اعصاب

چون این ابرو تا ب جونش غر نزنی نمیفهمه کارش اشتباه بوده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودم بدم میاد من کسی بودم ک بخاطر نشستن اقتدار طرف حتی سرکوفت هم نمیزدم غر هم نمیزدم ولی حالا ...

دقیقا انفاقی که برای من افتاد

البته من نبودم که ول کردم، من هنوزم داشتم تحمل میکردم. اون ول کرد رفت ، ولی الان میگم اگه همین آسنترا رو اون موقع میخوردم شاید اتفاقا جور دیگه ای پیش میرفت

شاید بچم طعم بی پدری نمیچشید

تصمیم ِآخر که گزفتنش کاری نداره، الان نشد،۶ ماه دیگه

برای طلاق دیر نمیشه

بیا و یه دوره خودت دارودرمانی کن، شاید تونستی تحمل کنی و از پسش بربیای این شرایطت رو

شایدم نداد

مهم نیس. نده. عوضش پیش خودم معذب نیستم ک پای ی آدم نیارز موندم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

دوست جان طلاق گرفتی؟ یا موندی؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻