2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 66 پست
تا ابن ک مشاورم عوض کردم و اون گفت زندگیتون درست میشه گقتم احمق سردی شوهرمو ک نمیتونی درست کنی لج ...

ول کن

تو ابرا نباش

به فلان جات کن بشین خانومیتو بکن و پولشو خرج کن

اسم مطلقه رو خودت و اسم طلاق رو بچه هات نیار

من بعد از اتفاقی که برام افتاد، به خواهرم، به دوستام، همیشه میگم ماها دنبال عشقیم، دنبال رابطه رمانتیک، مردی احساس نشون بده، قدرمونو بدونه، ولی نیس! نگردین آقا!پاتونو محکم بذارین رو زمین و از ابر آرزوها پیاده شین. وقتی بچه داری، مسئول یک انسان دیگه هستی، مهم حفظ حرمت و آینده اوناس الان.اونا نمیخواستن بیان، ما دعوتشون کردیم. پس مسئولیم

شوهر من به کل ول کرد  باید سختیشو بچشی،تا بفهمی حتی وضعیت الان تو برای  یکی مثل من آرز ...

مادرم هست

همین حالا من ب امید مادر و مادرشوهر دارن زندگی میکنم

شوهرم ک نیس

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ول کن تو ابرا نباش به فلان جات کن بشین خانومیتو بکن و پولشو خرج کن اسم مطلقه رو خودت و ا ...

ببین

این ک تو میگی

یعنی یا باید پاش بمونم و دوستش داشته باشم 

گ همش عذابه

همه کاراش برام عذابه

یا باید بمونم و همخونه باشم

ک بازم افسردگی میگیرم

چون من آدم عاشق نبودن نیستم

چرا اگه ی آدم برون گرا شوهر آدم بشه دست کم این مشگلات مسخره رو نداره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
مشاورم اصرار کرد گفت درست میشه دوباره عاشقش شدم ولی ب ماه نکشیده دعوا راه انداخت میدونی نمیشه کس ...

نه فقط از کسی که دوسش داری، که از همممممه ی آدما، انتظارتو صفر کن

از هیچکس انتظار نداشته باش،

ما تنها بدنیا نیاییم، تنها میریم،این وسطشم تنهاییم. فقط سرمون گرمه، فکر میکنیم خیلی کس و کار داریم. اولین رمز خوشحالی، بریدن انتظار خودت از دیگرانه

بجز این، بازم میگم، خارج از اینجام همچین مدینه فاضله ای نیست، کسی قرار نیس بیاد خوشبختمون کنه، خبری نیس

نه فقط از کسی که دوسش داری، که از همممممه ی آدما، انتظارتو صفر کن از هیچکس انتظار نداشته باش، ...

تو نمیفهمی

وقتی از دندون درد داشتم میمیردم روشو کرد اون ژرف و گفت ب من چه

فامیلاشون داشتن دخترشو اذیت میکردن

داشت نگاه می‌کرد

تو نمیفهمی

مادرم هست همین حالا من ب امید مادر و مادرشوهر دارن زندگی میکنم شوهرم ک نیس

مادر منم بود

از وقتی پا به سن گذاشت دیگه نمیتونه، و بسیار شرایط سخت تر شده برام

مادرا پیر میشن، مخصوصا اینکه غصه طلاق داغونشون میکنه

تو نمیفهمی وقتی از دندون درد داشتم میمیردم روشو کرد اون ژرف و گفت ب من چه فامیلاشون داشتن دخترشو ا ...

نمیفهمم؟

بچه من یکسال و نیمه بود دوید بسمت دریا

من دورتر کنار ماشین بودم، جیغ میزدم و اشک میریختم که بگیرش و داشتم میدویدم بسمت بچم ولی خیلی دور بودم، وایساده بود با خونسردی نگاه میکرد، بچه رفت تو آب، یه غریبه دوید نجاتش داد

چرا فک میکنین از زندگی همه خبر دارین

من ۶ ساله ساختم و سوختم

من تو اداره مون ی احمق خر بهم پیام داد ک چقد خوشگلی

میتونستم بزنم تو دهنش ولی نزدم

چون داشتم له له میزدم برا شنیدن این جمله

چون تا حالا اون نامرد بهم از این حرفا نزده بود

من کس یبودم ک از بی کسی تو فکر خیانت بودم

از سردی همسرم ب فکر خیانت بودم

من خیلی تنهام

من زایمان کرده بودم سزارین، همزمان آنفلوآنزا داشتم، با هر سرفه روحم از بدنم جدا میشد، عین خیالش نبود، آب دستم نمیداد

فکر نکن مرد تو اینجوریه ، بعدها با این و اون که حرف بزنی خواهی دید که همه مردا همینن، فقط تو بیخودی زندگیتو بهم زدی ولی بقیه خانوم زندگیاشونن

نمیفهمم؟ بچه من یکسال و نیمه بود دوید بسمت دریا من دورتر کنار ماشین بودم، جیغ میزدم و ...

تو ک میفهمی پس این حرفارو نزن

افسردگی نگرفتی تو خونه این نامرد؟

من نمیتونم دوستش نداشته باشم

و حالم خوب باشه

محرم و صفری ک گذشت

میرفتم تو مجلس امام حسین میشستم

سینه سپر میکردم

میگفتم ب چیت مینازی؟ تو پدرت خوب بود زنت خوب بود بچه خات خوب بودن‌ همین حالا کل جهان دارن ب حالت گریه میکنن

من چی؟ منی ک هیچ کسو ندارم. منی ک طعم ی آدم خوب کنارمون نچشیدم. منی ک نمیتونم دردمو ب کسی بگم ک درکم کنه

با خدا چپ شدم

از خودم حالم ب هم میخوره

چرا فک میکنین از زندگی همه خبر دارین من ۶ ساله ساختم و سوختم من تو اداره مون ی احمق خر بهم پیام دا ...

من درباره زندگی خودم برات گفتم

ادعا نکردم از زندگیت خبر دارم

رو حرفام فکر کن، بعدها یاد حرفام میفتی

من زایمان کرده بودم سزارین، همزمان آنفلوآنزا داشتم، با هر سرفه روحم از بدنم جدا میشد، عین خیالش نبود ...

توام مث منی

ولی دور و بر من پز از آدمای مهربونه

کی گفته کردا همه بدن؟

شاید یکی اومد و منو نجات داد

هیچی عوض نمیشه

هربار قول داده بهتر بشه و دو روز بعد رفته ب تنظیمات کارخانه

تو ک میفهمی پس این حرفارو نزن افسردگی نگرفتی تو خونه این نامرد؟ من نمیتونم دوستش نداشته باشم و حا ...

نه نگرفتم

البته منم روزی یه آسنترا میخورم که بتونم زندگی کنم

اما الان که بچم بزرگ شده و بهش نگاه میکنم، به خدا میگم این امانتت که بهم دادی خوب نگهداری کردم؟ سربلند بودم؟ مثل امام که تو گودی قتلگاه میگفت الهی رضاً به رضائک، منم راضی ام به تقدیری که برام چیدی. توی این تقدیر، از عملکردم راضی هستی؟ از امتحانم سربلند بیرون اومدم؟؟؟

البته جوابشو نمیدونم

نه نگرفتم البته منم روزی یه آسنترا میخورم که بتونم زندگی کنم اما الان که بچم بزرگ شده و بهش ...

من میرم پیش مشاور 

و اگه گفت طلاق جدا میشم

طلاق اصلا بد نیست اگه بد بود خدا حلالش نمی‌کرد

مشاوره‌ای ک من میرم قابل اعتماد و مذهبی آن

مذهبی بی‌شعور هم دیدم ولی اینا مورد اعتمادن