2777
2789
عنوان

شب ادراری بچه.......... 😠🤒🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست
اتفاقا همیشه کولر خاموشه پتو ام میندازه رو خودش دعوا نکردم  فقط عصبی شدم  دستشویی نمیر ...

حتما باید شب ۳ بار حداقل ببرش  

چاره ای نیست اگه نبری میشه عادت 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم دلیلشونو نپرسیدم از خالم ،ولی همین چند روز پیش داشت صحبت میکرد که هر دو باهم باز جیش کردن ه ...

شاید ارثی بوده... 

ب طب سنتی اعتقاد ندارم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
حتما باید شب ۳ بار حداقل ببرش   چاره ای نیست اگه نبری میشه عادت

دیگ چیکارش کنم وقتی نمیاد

کم پیش میاد، یعنی همیشه شب ادراری نداره... 

بعد لجبازی میکنه یا حوصله نداره 

بخوام ب زورم ببرمش استرسش بیشتر میشه، شب ادراریشم ک خب از استرسه... 

سعی میکنم وقتی خوابه بزارم بخوابه چون از اونایی ک بیدار بشه دیگ کلا نمیخوابه... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

چند ساعت قبل خواب سردی جات و میوه های آبدار نخوره

نصفه شب یا مواقعی که خیلی تکون میخوره مشخصه که دستشویی داره باااااید ببریش

( خودت میدونی با زبون نرم و اینا)

قبل خواب یک قاشق چایخوری نبات داغ بهش بده

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
خب باید از چیزی محروم‌ بشه که فرق کنه براش 

از همینم استرس میگیره

از دعوا میترسه 

اما مثلا میگم بیرون نمیریم اگه نری

بعد میره

اما خب بعدش وسط باری یا ی جا ک کسی حواسش نیست ی جا خودشو میزنه ب خواب، تا خوابش میبره پخش زمین میشه

دیگ بیدارش کنم نمیخوابه کلا

خداروشکر هرشب نیست درمانش اوکیه... 

یعنی تقریبا وقتایی ک یکم استرس میگیره ی چیزی میشه... 

شاید هفته ای یکی دو شب... 

چند ساعت قبل خواب سردی جات و میوه های آبدار نخوره نصفه شب یا مواقعی که خیلی تکون میخوره مشخصه که ...

خب الان این همش تکون میخوره همش لگد میزنه ب من یا دستش تو حلق منه🤦🏻‍♀️ 

یه مدت پوشکش کن  بذار سختش شه یه ذره هم

گناه داره خب🥲🤦🏻‍♀️

چرا گناه ؟  پوشکه دیگه

ب خیلی دلایل🤦🏻‍♀️

پوشک کردن ک کلا اشتباهه

هرشبم نیست... 

اینجوریم عادی میشه براش

یعنی دیگ خیالش راحته ک پوشک داره 

و اصلانم سعی نمیکنه یکم تلاش کنه درستش کنه

ب خیلی دلایل🤦🏻‍♀️ پوشک کردن ک کلا اشتباهه هرشبم نیست...  اینجوریم عادی میشه براش یعنی دیگ ...

عزیزم‌ خب لاستیکیش کن 

لاستیکی دیگه مثل پوشک راحت نیست بچه 

سعی میکنه که دیگه همکاری کنه رفته رفته 

لاستیکی بستی تا حالا

خودتون نذارین بخوره 

سرزنشش هم نکنین اصلا 

خوب میشه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
عزیزم‌ خب لاستیکیش کن  لاستیکی دیگه مثل پوشک راحت نیست بچه  سعی میکنه که دیگه همکاری کنه ...

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

الان کجاییم؟ 

سال چندیم؟