2777
2789
عنوان

اگه مجرد بودی و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 61 پست

مگه ازدواج واسه زمانی هست که طرف مشکل مالی داره یا بیکاره؟

اصل ازدواج واسه تنهانموندن و همراه داشتن توی زندگی هست، نه پر کردن چاله های مالی، که بگیم اگه خانم پولدار باشه دیگه احتیاجی به ازدواج نداره 

من شاغل بودم ازدواج کردم ولی اگه عقل الان رو میداشتم اول کیفامو میکردم کل تیران رو میگشتم بعد ازدواج ...

دقییییقا منم همین حس رو دارم الان 🤕

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید اسی  بچه ها الان من اینجا حرف ناجور بزنم تعلیق میشم ؟میخوام بترکم ۶ تا تاپیکمو ایجاد ک ...

حرف ناجور چرا فردا تاپیک بزن نی نی یار تگ کن تعلیق بشی😑

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

دخترای مجردی ک میخواین ازدواج گنین 

حتم قران هدیه ب آقا امام زمان رو بگیرید خیییلی مجربه هر کی خواست ریپ بزنه براش بگم روششو 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
دقییییقا منم همین حس رو دارم الان 🤕

برو کیفاتو بکن از من میشنوی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
برو کیفاتو بکن از من میشنوی

من ۲ سال متاهلم عزیزم 🥴🥲

سوال دوست صمیمیم بود 

دیشب کلی حرف زدیم باهم 

خیلی درگیر این قضیه ست 

خاستگار هم داره ولی باب دلش نیست 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

بگو

چشم 

این ختم فقططط برا ازدواج هستش و خییلی مجربی انشالله حتمی نتیجه میگیرید 

دو تا ختم قران میگیرید هدیه ب آقا امام زمان و در ختم ها از ایشون میخواید ک براتون دعا کنن ک خداوند بزودی ی همسر خوب و مناسب نصیبت کنه این دو ختم باید هروز پی در پی خوانده بشه و بینش فاصله نیفته ب اینصورت ک اگ امروز ختم اول رو تموم کردین فردا ب امید خدا ختم دوم رو شرو کنید 

و ختم سوم رو میزاری برا بعده عقد انشالله 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

میخای ازدواج کنی استاتر هرروز سوره طه رو بعد نماز صبحت بنیت ازدواج بخون وثوابش هدیه کن به امام زمان یاامام جواد وازش همسر خوب بخاه اینکارو انقد ادامه بده تایک خاسگار خوب بیاد انشالله ناامید نشو باامید ادامه بده... یوقت دیدی بعد یکماه یه خاسگار اومد یوقتم دیدی طول کشیدبمدت یکسال اما یک خاسگار خوب وعالی اومد شما درهرصورت ناامید نشو هرروز صبح باامید بخون وایمان داسته باش درست میشه همه چی

من ۲ سال متاهلم عزیزم 🥴🥲 سوال دوست صمیمیم بود  دیشب کلی حرف زدیم باهم  خیلی درگیر این ...

خسته نباشی دلاور 🤣

بستگی ب روحیات خودش داره من چون عاشق سفر بودم اگه ب گذشته برگردم ترجیح میدم اول عشق و حال کنم بعد ازدواج

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خسته نباشی دلاور 🤣 بستگی ب روحیات خودش داره من چون عاشق سفر بودم اگه ب گذشته برگردم ترجیح میدم اول ...

خخخخ 

من اگه میتونستم خودم مستقل باشم که اصلااااا ازدواج نمیکردم 🥴😂

خخخخ  من اگه میتونستم خودم مستقل باشم که اصلااااا ازدواج نمیکردم 🥴😂

همه زخم خورده ایم پس 😂

همه زخم خورده ایم پس 😂

🤧🤧🤕🤕🥲🥲 کاش هر کی ازدواج میکنه حداقل مث هم باشن نه مث ما ‌.....

🤧🤧🤕🤕🥲🥲 کاش هر کی ازدواج میکنه حداقل مث هم باشن نه مث ما ‌.....

فدای سرمون

دیگه گذشت رفت غصه نخور بقبه شو خوش بگذرون وگرنه پیر میشیم و هیچ لذتی از زندگی نبردیم

فدای سرمون دیگه گذشت رفت غصه نخور بقبه شو خوش بگذرون وگرنه پیر میشیم و هیچ لذتی از زندگی نبردیم

هی خدا 🥲😔 

بهش گفتم دیوونه ای اگه ازدواج کنی 😂 بگرررررد واسه خودت و کیف کن . والا