2777
2789

عزیزان داداشم یکی از درساشو افتاده بود امروز امتحان داشت اومد گف بد دادم انقد گریه کرد دلم براش کباب شد با یه تجدید نمیتونه دانشگاه شرکت کنه درسته؟  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
دوباره ازش امتحان میگیرن  کلا برای قبولی تو دانشگاهای دولتی یا نیمه دولتی  باید دیپلم یا ...

ممنون عزیزم ینی بهمن میتونه وارد دانشگاه بشه؟

اگر دی قبول بشه البته 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چرا نشه گواهی بگیره وقتی قبول شد 

مرسی عزیزه دلم خدا خیرت بده  

نگران نباش دی نشد بازم میتونه امتحان بده اما میفرستنش مدرسه بزرگسال اونجا ازش امتحان میگیرن 

بمیرم براش امروز خیلی ناراحت بود خیلی گریه کرد   میگفت برا زحمتام میسوزم انشالله ک قبول میشه ولی خب افتادم ک دیگه چاره ای نداریم ممنون عزیزه دلم