2410
2553

دختر همسایمون قصد ازدواج داره خودش ۱۸ سالشه ولی پسره ۳۱ اینا فکر. کنم ۱۳ سال اختلاف سنی دارن نظر شما راجبش چیه 

۱۳ سال زیاد نیس؟؟ 

دختر خودش از از گرگ دریده هاس که  دوست داره ازدواج

کنه 

چون موقعیت خانواده پسر خیلی بهتره چه از نظر مالی و خانواده چه فامیل 

و چه از لحاظ اسم و رسم دار 

حالا مامانش امروز میخواست استخاره بگیره 

ب نظرتون استخاره راسته؟

😑

دوستان،زندگی متاهلی در دراز مدت نه‌تنها اصلا رومانتیک نیست بلکه ممکنه خسته کننده هم باشه، گاهی بعد از وصال محبوب عادت‌هایی رو در اون می‌بینید که ممکنه چندش‌آور باشه!گاهی ممکنه بدن یا دهان همسرتون یه بویی بده که در دوران آشنایی با خوشبوکننده ها پوشانده شده بود!تازه گاهی ممکنه از حضورش خسته بشیدو دوست داشته باشید چند روزی اونو نبینید و تنها باشید و یا با دوستتانون سفر برید!حتی گاهی ممکنه وسط دعوا بگید ای کاش می‌میرد. بچه‌ها‌‌‌، یه چیز بدتر بگم:حتی ممکنه شما در دوران متاهلی عاشق شخص دیگه ای بشید یا از اینکه ازدواج کردیدپشیمون بشید!بچه دار شدن هم همینه!اما اینا خیلی مهم نیست!مهم اینه که من نقص‌های جسمانی همسرم رو مثل بدن درب‌و‌داغون خودم بپذیرم!مهم اینه که با دوستام هم مجردی بیرون برم، ولی کُلیت زندگیم وقف خانواده ام باشه، .حتی ممکنه گاهی دل ما بلرزه و به فردی غیر از همسرمون گرایش احساسی داشته باشیم ولی مهم اینه که این گرایش به فعلیت نرسه و یاد بگیریم که میل جنسی بین ما و حیوانات مشترکه ولی چیزی که مارو متمایز میکنه تعهد در عین شهوت هستشو کلام آخر و مهمترین کلام اینه کهدوست داشتن یه احساس نیست یه فعلهیعنی من باید تلاش کنم همسرم رو دوست داشته باشم میدونید؟تلاش کنم

الان دهه هشتادیا که با شوهرشون ۱۵ سال اختلاف سنی دارن میان میخورنت 

اصلا خوب نیس دختره ۳۷ سالش بشه مرده ۵۰ سالشع 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

شوهر کردن دختر همسایه تون هم براتون دغدغه ست؟؟؟

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
الان دهه هشتادیا که با شوهرشون ۱۵ سال اختلاف سنی دارن میان میخورنت  اصلا خوب نیس دختره ۳۷ سالش ...

منم همینو میگم دختره از دسته دخترای که یکم دیگ زیادی می‌دونن 

ولی هرجور حساب میکنم ۱۳ سال زیاده 

2456

دهه ۸۰  دورو برم 

یکی بخدا با اختلاف ۲۱ سال

دونفر دیگ ۱۶ سال

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀🥀🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی عشقم برگشت اما‌مث قبل دوسش ندارم
منم همینو میگم دختره از دسته دخترای که یکم دیگ زیادی می‌دونن  ولی هرجور حساب میکنم ۱۳ سال زیاد ...

بستگی ب درکو فهم دو طرف داره ولی من میپسندم اختلاف سنی زیادو منو نامزدمم تقریبا ۱۲ سال اختلاف سنی داریم و خیلی همدیگرو درک میکنیم سطح توقع و دغدغمونم یکیه

بهترین کار رو کرد با یه پسر پخته ازدواج میکنه دغدغه مالی هم نداره بالاخره شناختم حتما داشت که جواب ...

بهترین کار؟!!! بعدا تو زندگی تو تصمیات زندگیه مشترک زنش رو چون سنش خیلی ازش کمتره بچه فرض میکنه اصلا دخالتش نمیده و فقط خوده مرده تصمیم میگیره

2604