2777
2789
وای عسله چقدر حرااااام‌.. و مادررر... بو ه خاک تو سر اول و اخرش .چقدر عقده ای بوده

خیلییی

امیدوارم خدا همین بلارو سرش بیاره 

چقدر استرس به اون دختر داد همه کاربرا براش گزارش زدن تعلیق شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای بچها اون کاربر گفت الکی بهش گفتم چقدر بدم اومد ازش و بهش گفتم کار زشتی کردی خودشم قبول داشت

من وقتی گفت اگه تعلیق بشم میفرستم برای شوهرش استرسم هزار برابر شد

خیلی نگرانشم اصلا دلشوره دارم نمیدونم چرا!!! 🥺عزیز دلم ایشالا هم اون هم شما هرچی خیره براتون اتفاق ...

انشالله خیره عزیزم...چقدر خوبین شما💜💜💜 

تو یکی از تاپیکاش گفته بود انگار خدا روشکر شکایتی که برادر شوهرش بابت پول مهریه اش کرده بود رد شده

اگه تونستین حتما برای گشایش کارش صلوات بفرستین🌷

قربونتون گلم توکل بر خدا....

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
انشالله خیره عزیزم...چقدر خوبین شما💜💜💜  تو یکی از تاپیکاش گفته بود انگار خدا روشکر شکایتی ک ...

اره اتفاقا منم خیلی خوشحال شدم با اون تاپیکش 

گفتم حداقل ی دره حالش خوب شده

حتما حتما

امیدوارم تو این هفته قاضی به نفعش رای بده و نجات پیدا کنه از دست اون شوهر روانیش

و بیاد مارو هم خوشحال کنه

برای شماهم حتما دعا میکنیم عزیزم♥️♥️♥️

ی شب اومد اسکرین بزاره از چت شوهرش که بعد یک ماه برگشته بود حواسش نبود شماره شوهرش رو پاک نکرده بود ...

وااااای عجب بی وجدان بوده اون کاربر😬😬😬

خدا لعنت کنه چطوری دلش اومده  نامرررررررددددددد

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
اگر کاری کنه سارا میفهمه هر جور شده  خدا کنه سارا بره شکایت کنه ازش اگر براش شر بشه

اره 

ولی امیدوارم کاری نکرده باشه بیشتر از این استرس ندن به اون بنده خدا 

شوهرش میتونه از سارا شکایت کنه که اسکرین پیاماشونو تو سایت گذاشته؟

اره  ولی امیدوارم کاری نکرده باشه بیشتر از این استرس ندن به اون بنده خدا  شوهرش میتونه ا ...

اره .

سارا هم باید از عسل مادر فلان شده شکایت کنه به علت نشر محتوای خصوصی

....