2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم پیگیر تاپیکاش بودم

چون شرایطم تقریبا مثل اونه...که اونم دیروز دیدم کاربریشو ترکونده

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
خیلی نگرانشم  دلشوره دارم  همش براش دعا میکنم گفت ۳۱مرداد قاضی رای میده انگار  خدا ...

کدوم دختر؟؟چی گفتن بهش که کاربریشو ترکوند؟

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
سارا که بود و چه کرد؟

یکی از کاربرای اینجا بود خیلی دختر خوبی بود

عقد بود میخواست جدا شه بخاطر دست بزن همسرش

بعد همیشه میومد دردودل میکرد با کاربرا

ی شب اومد اسکرین بزاره از چت شوهرش که بعد یک ماه برگشته بود

حواسش نبود شماره شوهرش رو پاک نکرده بود

ی کار بر ب اسم عسل بانو تهدیدش کرد که شماره شوهرتو برداشتم اسکرین تاپیک هاتو میفرستم اون بیچاره هم لغو کاربری کرد

سارا که بود و چه کرد؟

یکی از کاربرای اینجا بود خیلی دختر خوبی بود

عقد بود میخواست جدا شه بخاطر دست بزن همسرش

بعد همیشه میومد دردودل میکرد با کاربرا

ی کار بر ب اسم عسل بانو تهدیدش کرد که شماره شوهرتو برداشتم اسکرین تاپیک هاتو میفرستم اون بیچاره هم لغو کاربری کرد

خیلی نگرانشم  دلشوره دارم  همش براش دعا میکنم گفت ۳۱مرداد قاضی رای میده انگار  خدا ...

آره بیچاره کاش حواسشو جمع می‌کرد مسئله اون کاربر نیست اینجا خیلی خواننده خاموش داره معلوم نیست چند نفر برداشتن حالا اون کاربر خودشو لو داد به هر حال خدا کمکش کنه شوهرش خیلی نامرد بود

آره منم پیگیر تاپیکاش بودم چون شرایطم تقریبا مثل اونه...که اونم دیروز دیدم کاربریشو ترکونده

خیلی نگرانشم اصلا دلشوره دارم نمیدونم چرا!!!

🥺عزیز دلم ایشالا هم اون هم شما هرچی خیره براتون اتفاق بیفته

کدوم دختر؟؟چی گفتن بهش که کاربریشو ترکوند؟

یکی از کاربرای اینجا بود خیلی دختر خوبی بود عقد بود میخواست جدا شه بخاطر دست بزن همسرش بعد همیشه م ...

وای عسله چقدر حرااااام‌.. و مادررر... بو ه خاک تو سر اول و اخرش .چقدر عقده ای بوده

....
آره بیچاره کاش حواسشو جمع می‌کرد مسئله اون کاربر نیست اینجا خیلی خواننده خاموش داره معلوم نیست چند ن ...

اره ولی واقعا چرا باید یکی شماره رو برداره و تهدید کنه مگه چی بهش میرسه

من حس میکردم میخواست بترسونش و اخرش یجورایی تهدیدش کنه که پولی چیزی ازش بگیره  که چیزی نفزسته!!