2777
2789

من سالها پیش گلوم یه مشکلی پیدا کرده بود که سرفم قطع نمیشد حتی تو خواب . بعد پدرم هم بخاطر اینکه خواستگار مورد علاقه اونو رد کرده بودم (الان فهمیده حق با من بود) با من قهر بود به مامانم گفت اینو ببر دکتر فردا میمیره باید خرج کفن و دفنشو بدیم مادرم هم گفت والا اون دکتر اونم راه دکتر خودش بلده بره. در حالی که به روز دیدم تو گوگل سرچ کرده چطور از دکتر سمیعی نوبت بگیریم برای برادرش می‌خواسته . آخر هم پول دکتر بهم نداد و من طلامو فروختم 

یک بار هم چشمم رو عمل کرده بودم اون موقع اینا منو از خونه بیرون کرده بودن پیغام فرستاد که فکر نکنی بیای خونه من ازت پرستاری میکنما اینجا نیا منم رفتم خونه ی آدم نانجیب که منتش هنوز رو سرم هست . البته الان میگه آخه من فکر کردم عملت خون و خونریزی داره من نمیتونم تحمل کنم خون رو. 

حالا ی بار کمر مامانم گرفت و نمیتونست تکون بخوره . حالا بماند که براش نوبت دکتر گرفتم اما کلا مریض که میشه خیلی زود رنج میشه دیدم داره زیر ریز گریه می‌کنه منم بلند گفتم حالا گریه هات مونده اون موقع که من تو شهر غریب بودم گفتی کی یه لیوان آب دستم میده ؟ اون موقع که من سرفم بند نمی اومد دنبال دکتر سمیعی میگشتی و ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منو مامانش روانی کرده.

تربیت بلد نبود فقط چندتا‌چندتا زائیده به همشون فشار آورده 

الان وقت پیری انتظار داره مثل پروانه دورش بگردن‌

اینا هم واسشون شرطی شده هروقت میبیننش اعصابشون خودبخود بهم میریزه.

بعد مادرشوهرم برمیگرده گریه میکنه.

به نظر من که نه عاق اینجور افراد تاثیری نداره

نه چرا عاق والدین اینجوری ک تعریف میکنید بشما بیشتر ظلم شده

تازه چند مورد دیگه هم هست حوصله ندارم تایپ کنم اما رفته به خواهرم گفته خدا منو زمینگیر نکنه یه با کمرم گرفت این دختر اشک منو درآورد . در حالی که خدا می‌دونه من چشمم رو عمل کردم گوشت تنم ریخت خونه اون آدم . از خجالت هیچی نمی‌خوردم

عاق ک نمیشی عزیزم ولی خداگفته حتی  اگه کافر و مجرم بودن هم صدات را براشون بالا نبر .دعای مشمول را بخون اگه حس میکنی خدا دلخورشده ازت .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
باخدا چطور دخترو بیرون میکنن از خونه اح اح 😤😠😠😠

داستان اون هم مفصله . تازه من داشتم میرفتم دکتر رفتم حموم دیدم شامپو نداریم بهش گفتم میری شامپو بخری من موهام خیسه. گفت نه بابات گفته با پول خودمون برات چیزی نخریم 😐 حالا بابام خونه نبود میتونست که بره بخره